Mit tegyek? Nem akarok tesizni, mert megjött.
Az a baj, hogy tesin zavar, ha menstruálok. Olyan rossz. Folyton azon aggódok, hogy nem ázok-e át. Ti nem szoktatok emiatt aggódni? Sajnos a tesi tanár csak egy napot enged, hogy nem tesizünk.
Ti hogy tesiztek ilyenkor? Nem szoktatok amiatt aggódni, hogy átáztok?
Erre találták ki a tampont.
Vagy ha téged zavar a tampon,akkor létezik pelenka is.
Hány éves vagy?
Hány éves vagy? Meg kellene próbálkoznod a tamponnal, ha nem érzed magad biztonságban (teljesen érthető amúgy).
Vagy, éjszakai betétet teszel be tesi előtt, jól tartó, szoros bugyival(akár úgy is csinálhatod, hogy a rendes bugyidra ràveszel egy másikat, pl.franciabugyit, női boxert).
Éjszakai betét éjjel-nappal, ha görcsölsz akkor valami jó gyógyszer, ami gyorsan hat. Könnyített tesit is kérhetsz, ha van olyan nálatok.
Amúgy én ilyenkor rendesen tesizek. Rettentően szoktam idegeskedni, hogy átázok-e, de velem még sohasem történt ilyen iskolában.
Nem kívánságműsor. Nekem sem kellemes menstruáció alatt dolgozni menni (fizikai munkát végzek), de senkit nem érdekel.
Tegyél fel tampont, plusz legyen bent betét és minden happy.
Hál istennek a tesi tanárunk ilyenkor normális és elfogadja 1 hétre, mint felmentési indokot.
Legyen nálad plusz bugyi ("tesi bugyi) amit nem sajnálsz össze vérezni. Óra elött rakj fel éjszakai betétet és mehetsz órára. Utána pedig vedd át a normál bugyidat és a betétet.
Esetleg szólj anyudnak, hogy jelezze a szülőin ezt a problémát. Biztos hogy más lányok szülei is mellétek állnak és talán a tanárotok elnézőbb lesz.
Vagy tampon. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de nem biztos, hogy 13-16 évesen (ha több vagy bocsánat) tampont kéne használnod. Lehet nem is kényelmes neked.
Esetleg könnyített tesit kérni ha van rá lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!