Van itt valaki aki elköttette magát de nem császár közben? Lehet rossz a kategória.
Kíváncsi lennék kell e fájdalomra számítani műtét után, mennyire viseli meg a szervezetet, meddig tart a felépülés.
Szexuális életet mikortól lehet élni?
Tapasztaltál e valami változást mondjuk menzesz alatt a műtét után?
Minden tapasztalat érdekel a témával kapcsolatban.
Szia!
10 évvel ezelőtt csináltattam, laparoszkópos technológiával végezték. Az altatás után elég másnapos voltam (émelygés-hányás) de ezt leszámítva nem voltak fájdalmaim. Egyáltalán nem viselt meg, akár már másnap képes lettem volna dolgozni (irodai munka). Varratszedés még annyira sem fájt, mint egy szemöldökszedés.
Ami fájdalmas lehet: műtét alatt gázzal fújják fel a hasüreget, hogy könnyen tudjanakmozogni az eszközökkel. Ezt ugyan leengedik, de ha marad bent valamennyi, az amíg fel nem szívódik (pár nap), ide-oda mászkál az emberben, és ha megnyom egy ideget, hirtelen, bár azonnal múló élet szúrást tud váratlanul okozni.
Szexuális megkötésre nem pontosan emlékszem, hogy volt-e egyáltalán... menzeszben semmi változás, minden teljesen ugyanolyan. Libidó viszont emelkedett, mert valami hihetetlen biztonság és szabadságérzet lebegett rajtam hónapokig.
Köszönöm szépen!
Én most készülök rá és bár az orvos elmondja a "kötelezőt", az nem személyes tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!