Milyen tisztaságibetétet használsz szívesen?
Márka , forma(tanga /sima) ,illatos...stb.
11/L
Szia! A tisztasagi betetektol egy artalmatlan feher folyas is atalakulhat gombas folyassa! Hasznalj inkabb vattat, az termeszetes anyagbol van, es nem ereszt at semmit! En is hasznaltam tisztasagi betetet, es tenyleg egy ido utan rossz lett, nogyogyaszhoz kellett menjek, es o felvilagositott rola, hogy nagyon egeszsegtelenek es nem kellene hasznalnia egy nonek sem! Nem kell megsertodnod a valaszomon, hidd el, igazam van, sot egy elobbi valaszolonak is.
25 eves anyuka
En normalisat hasznalok, es Always-t.
15/L
én coop márkájú tisztaságit használok, márcsak azért is, mert egyszer egy libresse márkájú tisztasági betéttel rosszul jártam (de az legalább légáteresztő volt)... barnás folyásom volt és állandóan átázott...ezt úgy képzeld el, hogy 10percenként rohantam a mosdóba
jól ki kell ezt tapasztalni :)
Senki nem mosta a fejedet, kedves 11 éves kisasszony! A véleményemet le fogom akkor is írni, ha nem tetszik, mert lehet, hogy másnak még hasznára lesz.
30/nő
A kérdésre válaszolva: alldays discreet vagy naturella.Ezek normálisan megtapadnak a bugyin.
DE!
Nekem is azt mondta egyszer egy nőgyógyász nő, hogy ne használjak, mert nem szellőzik. Bár ezen én is gondolkoztam már, mikor nézegettem, hogy alul műanyag az egész... . Én amikor több a folyásom mostanság sima Zewa pzs-t teszek a bugyimba,az nem jön szét(nem tapad rám), és felszívja a nedvességet. Komfortosabban is érzem magam vele, mint tisztaságival. Persze tamponhoz mindig beraktam egy tisztaságit(most terhes vagyok:)). Szerintem a jövőben is így fogom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!