Mit használsz, tampont vagy betétet?
Figyelt kérdés
Én mindig tampont, és félek, nehogy baj legyen belőle.2010. máj. 16. 12:24
1/23 anonim válasza:
én az első 2 napban tampont,
aztán mikor már kevésbé vérzik, akkor betétet.
3/23 anonim válasza:
tampont! éjjel meg betétet! nem lesz töle bajod :)
4/23 anonim válasza:
én is midnig tampont...tudom hogy nem a legegészségesebb de nem bírom elviselni a betétet.
5/23 anonim válasza:
Ithhon és éjszaka betét, máshol mindig tampon.
7/23 anonim válasza:
Csak betét!!Kizárólag.Olvastam tamponról dolgokat...háát..ne irigylem, aki használja.
8/23 anonim válasza:
Azért utolsó te is olyan buta vagy ám, hogy azt mutogatni kéne. Nme tudom milyen baromságot olvasátl össze a tamponról, de aki tiszta kézzel használja és normális! időközönként cserélgeti, az ég világon semmi baja nem lesz tőle. Gőzöd nicsn arról mennyivel normálisabb érzés úgy menni az utcán, hogy nem egy minipelenkában érzem magam, hanem mintha semmi se lenne :D
9/23 anonim válasza:
betét :) tampontól félek meg, nem vagyok biztos a felhelyezéseével
10/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Hát igen, a tampon számomra is a teljes tistaság, biztonság, diszkréció, kényelem, stb.
Ha esetleg betéttel kell lennem, teljesen kikészülök.
Remélem nem lesz gond, a dokim szerint nem, nyiugodtan lehet használni előírás szerint.
2010. máj. 16. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!