Milyen betétet használsz és milyen sűrűn cseréled?
Én is sokáig használtam tampont, de egy idő után visszatérő gombám lett tőle, higénia ide vagy oda és azóta a betétre vagyok teljesen rákényszerülve (előtte is mindig használtam pl alváshoz, csak nem ennyit mint most).
Jelenleg fogamzásgátlót szedek, úgyhogy elég változatos a vérzésem mennyisége. Van olyan hónap, hogy pár csepp, de van, hogy niagara... Még nem állt be.
Általában always-t használok, de most kipróbáltam a Libresse secureFit is, amit nagyon szeretek mert egyáltalán nem mozdul el és nem is nagyon érzem, hogy ott van. Tiszta megváltás :)
Én OB-t használok,de már inkább kicsit,mint normált.De mellé rakok tisztaságit, a tampont akkor cserélem ha átázik,de otthon és a menszi vége felé már csak betétet használom.Én az Alwayst szerem és abból ha nem használok tampont akkor szárnyasat,de csak rózsaszínűt.
Tény hogy higénikusabb és egészségesebb a betét,de tényleg könnyen át lehet ázni tőle, főleg annak aki egész nap lót-fut,de otthon mindegy mit használok.Mert akkor akár 10 percenként is tisztálkodhatok ha úgy érzem (persze ez még nem történt meg velem)
13:40-nek
"Tény hogy higénikusabb és egészségesebb a betét"
Nem, ez nem így van. Olvass utána.
Szerintem is a tampon egyszerűbb, kényelmesebb és ezerszer higiénikusabb, mint a betét.
Amúgy a gomba csak akkor alakulhat ki, ha valaki nem cseréli időben ki. Ami szerintem felelőtlen, főleg ha szexuális életet élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!