Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen betétet használsz és...

Milyen betétet használsz és milyen sűrűn cseréled?

Figyelt kérdés
És miylen erős a vérzésed?(kiváncsiságból kérdezem még nem jött meg)
2009. nov. 22. 01:59
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Én tampont használok,mivel nekem kényelmesebb. A betét folyton elmozdult a bugyiban,véres lett a nadrágom,a tampont pedig nem is érzem. Bár ha még nem élsz nemi életet és még nem jött meg,akkor nem ajánlott a tampon. Veszélyesebb,mint a betét!
2009. nov. 22. 08:13
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Én is sokáig használtam tampont, de egy idő után visszatérő gombám lett tőle, higénia ide vagy oda és azóta a betétre vagyok teljesen rákényszerülve (előtte is mindig használtam pl alváshoz, csak nem ennyit mint most).

Jelenleg fogamzásgátlót szedek, úgyhogy elég változatos a vérzésem mennyisége. Van olyan hónap, hogy pár csepp, de van, hogy niagara... Még nem állt be.

Általában always-t használok, de most kipróbáltam a Libresse secureFit is, amit nagyon szeretek mert egyáltalán nem mozdul el és nem is nagyon érzem, hogy ott van. Tiszta megváltás :)

2009. nov. 22. 10:44
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) írjatok még:) am a tampinhoz még túl fiatal vok...majd később ha a betét nem válik be:)xĐ
2009. nov. 22. 12:42
 4/9 A kérdező kommentje:
*tamponhoz
2009. nov. 22. 12:42
 5/9 anonim válasza:
84%
Szia! Én sok betétet kipróbáltam már de eddig a naturella volt a legjobb. Puha elég vékony hogy ne zavarjon és elég nagy a nedvszívó képessége. Az összes többi kidörzsölt és némelyik olyan mintha műanyag lenne a felülete. Tamponból is van kisebb méret szóval ha kipróbálod akkor a minivel kezd.
2009. nov. 22. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Én OB-t használok,de már inkább kicsit,mint normált.De mellé rakok tisztaságit, a tampont akkor cserélem ha átázik,de otthon és a menszi vége felé már csak betétet használom.Én az Alwayst szerem és abból ha nem használok tampont akkor szárnyasat,de csak rózsaszínűt.

Tény hogy higénikusabb és egészségesebb a betét,de tényleg könnyen át lehet ázni tőle, főleg annak aki egész nap lót-fut,de otthon mindegy mit használok.Mert akkor akár 10 percenként is tisztálkodhatok ha úgy érzem (persze ez még nem történt meg velem)

2009. nov. 24. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

13:40-nek

"Tény hogy higénikusabb és egészségesebb a betét"

Nem, ez nem így van. Olvass utána.

2009. nov. 24. 15:03
 8/9 anonim válasza:
57%

Szerintem is a tampon egyszerűbb, kényelmesebb és ezerszer higiénikusabb, mint a betét.

Amúgy a gomba csak akkor alakulhat ki, ha valaki nem cseréli időben ki. Ami szerintem felelőtlen, főleg ha szexuális életet élsz.

2009. nov. 24. 15:14
 9/9 anonim válasza:
Én librese betétet használok, nem tom milyet, és kb. 4 óránként cserélem
2012. márc. 22. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!