Mit használsz, tampont vagy betétet?
Betétet,még nem volt merszem a tamponhoz.
14L
Csajok, akiknél bajok voltak, ez örökletes, vagy valami egyéb is közrejátszott?
30 éves leszek és kb 15 éve tampont használok, már szültem, és újra azt használok, de még semmi gondom nem volt, de most kicsit megrémítettetek.
Nem volt célunk a megrémités:)
Vannak tampont ellenzők és oártolók.Mindenki eldöntheti,mit is akar,a saját teste és egészsége,azt tesz vele amit akar.DE!
Való igaz,hogy mégiscsak egy folyamatosan bomló,bacikkal teli izé van benned, mégha rövid ideig is,hallottál a toxikus shokk szindrómáról?Amerika,80as évek, egy csomó nő meghalt,nem tudták az okát és kiderült: a tampon a bűnös!Mégpedig a modernebb,folyadékfelszivósabb válfaja.
De keress rá a neten,érdemes elolvasni.
Persze ezt nem azt jelenti,hogy ne alkalmazd, ha neked eddig semmi bajt nem okozott,valószínű nem is fog.
Én szem.szerint ellenzem,irtam már ide, lehet régimódi vagyok e tekintetben,inkább végigpelenkázom magam azon a pár napon,kibirom,nem halok bele...megszoktam.Amúgy se járok uszodába meg fürdőkbe ez idő alatt.Ugy vagyok vele,akik akarják, használják csak nyugodtan, én maradok a régi öreg,jól bevált betétnél!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!