Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen tisztaságibetétet...

Milyen tisztaságibetétet használsz szívesen?

Figyelt kérdés

Márka , forma(tanga /sima) ,illatos...stb.

11/L

2010. jún. 30. 12:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
cafree flexiform:)
2010. jún. 30. 12:48
 2/19 anonim ***** válasza:
Discreet multiform, illatos (mind jó szerintem) :) Nekem a Carefree túl vastag...
2010. jún. 30. 12:50
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Semmilyet. Csak akkor szabad használni, ha már megjött, de nem olyan erős, hogy betét/tampon kelljen. Bármit hallasz a reklámokban, hogy így légáteresztő, úgy természetes - nem igaz. Befülledsz és ez jó táptalaj a fertőzéseknek. Pamut bugyit kell használni, ha összekenődik, ki kell mosni, természetes dolog.
2010. jún. 30. 12:50
 4/19 anonim ***** válasza:

Én Sokáig Carefree-t használtam, majd rájöttem, hogy a dm sajátmárkás Jessa t.betétje ugyanolyan, sőt még jobb, és feleannyiba kerül (50 db. 399 Ft)- abból a kéket, normal - pamutborítású, műanyagfólia nélküli.

Az illatosítottól is lehet gombás fertőzést kapni.

2010. jún. 30. 12:56
 5/19 A kérdező kommentje:

Kedves 12:50-es!

Nos, nagyot tévedsz!

A tisztasági betét azért van ,ha fehérfolyásod van ezt kell berakni a fehérneműdbe!Az egy dolog ,h a tanpon mellé szokták rakni,de nem azért tartják.

Am. köszi a kommenteket!

2010. jún. 30. 13:07
 6/19 A kérdező kommentje:
*a tartják helyet gyártják
2010. jún. 30. 13:09
 7/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Engedd meg, hogy 33 éves nőként erről többet tudjak, mint te! A gyártó szerint ezért gyártják... A mosóport meg azért gyártják, hogy használd. A fehérfolyást, ha kóros, kezelni kell, mert fertőzés okozza, ami végleges meddőséghez is vezethet, erre nem megoldás a tisztasági betét.

A természetes nedveket meg temészetes módon kell kezelni.

De... ha nem hiszed, próbáld ki. Aztán majd rohangálhatsz a nőgyógyászhoz.

2010. jún. 30. 13:49
 8/19 anonim válasza:

Utolsó válszhoz én annyit szeretnék fűzni vagyis inkább kérdezni,hogy az mit csináljon akinek esetleg normál esetben is erősebb a folyása és nincs semmi fertőzése?Mert ugye senki nem egyforma.Az se használjon semmit?

A válszt előre is köszönöm.

2010. jún. 30. 14:31
 9/19 anonim válasza:
Vagy pl.peteérés környékén?Olyankor szerintem mindenkinek van folyása kinek több kinek kevesebb.
2010. jún. 30. 14:33
 10/19 anonim ***** válasza:
Erre írtam, hogy ez egy természetes dolog. Pamut fehérneműt kell használni, ha maszatos lesz, kimosni.
2010. jún. 30. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!