Milyen tisztaságibetétet használsz szívesen?
Márka , forma(tanga /sima) ,illatos...stb.
11/L
Én Sokáig Carefree-t használtam, majd rájöttem, hogy a dm sajátmárkás Jessa t.betétje ugyanolyan, sőt még jobb, és feleannyiba kerül (50 db. 399 Ft)- abból a kéket, normal - pamutborítású, műanyagfólia nélküli.
Az illatosítottól is lehet gombás fertőzést kapni.
Kedves 12:50-es!
Nos, nagyot tévedsz!
A tisztasági betét azért van ,ha fehérfolyásod van ezt kell berakni a fehérneműdbe!Az egy dolog ,h a tanpon mellé szokták rakni,de nem azért tartják.
Am. köszi a kommenteket!
Kedves Kérdező! Engedd meg, hogy 33 éves nőként erről többet tudjak, mint te! A gyártó szerint ezért gyártják... A mosóport meg azért gyártják, hogy használd. A fehérfolyást, ha kóros, kezelni kell, mert fertőzés okozza, ami végleges meddőséghez is vezethet, erre nem megoldás a tisztasági betét.
A természetes nedveket meg temészetes módon kell kezelni.
De... ha nem hiszed, próbáld ki. Aztán majd rohangálhatsz a nőgyógyászhoz.
Utolsó válszhoz én annyit szeretnék fűzni vagyis inkább kérdezni,hogy az mit csináljon akinek esetleg normál esetben is erősebb a folyása és nincs semmi fertőzése?Mert ugye senki nem egyforma.Az se használjon semmit?
A válszt előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!