Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tennétek a helyembe?

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
22.én kellet volna megjönnie de semmi. Már mindent próbáltam forró fürdő, felülések, cickafarkfű tea, de semmi nem hozza meg. Pénteken megyek moziba 2 és óráig biztosan nem lesz lehetőségem cserélni. Most betétet használok de erősebb napokon csak másfél órát bír ki:S. Visszamondani nem tudom már le van foglalva a jegy. Kétségbe vagyok esve mit kéne tennem.
2010. jún. 29. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Reménykedj benne, hogy:

1) pénteken nem lesz éppen ilyen erősebb nap

2) nem vagy terhes (persze csak akkor, ha ez nem kívánt eset volna)

Ezen kívül meg ha mégis pont erős nap lesz, akkor tegyél be valami szuper típust, ami mégis átvészeli a mozit :) Végső esetben: ugyan rémciki, de én egyszer már mentem ki film közben WC-re, mert annyira kellett. Mondjuk akkor a sor széle felé nem ült senki, akin át kellett volna mászni...

2010. jún. 30. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:
amikor érzed azt a bizonyos meg fog jönni érzést akkor mindenképp tegyél a bugyidba éjszakai betétet, vattát. a táskádba se árt ha tennél be pár betétet ja és nem kéne fehér nadrágban benned meg semmiféle világosban, jó lesz most a sötét farmer vagy a fekete naci.
2010. jún. 30. 00:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Tampon+betét...
2010. jún. 30. 04:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Húzta húzta, hogy hadd szívasson meg, hogy péntek jön meg. Most elmentek wc.re és lááám megjött. Jobban ki se percezhette volna a pénteket.:D
2010. júl. 2. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!