Gyakori mellfajdalom, na de mitol?
Figyelt kérdés
A bal mellem/ baloldalon a mellkasom kellemetlenul "faj", altalaban este mikor fekszem az agyamban. Nem hinnem, hogy a ciklusomhoz lenne kotve, hisz 2-3 hete erzem ezt az erzest. Mellkasrontgenem volt nagyjabol egy honapja, mert tudogyulladasra gyanakodott az orvosom, de akkor semmit nem talaltak2018. dec. 23. 00:08
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert lehet hogy nősz, és az miatt, de lehet a menzesz miatt is.
2/9 A kérdező kommentje:
18 eves vagyok
2018. dec. 24. 21:41
3/9 anonim válasza:
Több dolog lehet a háttérben. Attól függ hogy milyen ez a fájdalom, szúró, tompa, átsugárzik-e valamerre, kíséri-e izzadás, nehéz légzés...stb. Lehet a hormonális változások, növekedés miatt is, de a szívtől, stresszestől, ízületi- és emésztőrendszeri problémáktól(pl. reflux) is lehet. EKG, labor és esetleg Mammográfiai vizsgálat kéne. Magában az, hogy fáj elég kevés információ, mert túl sok minden lehet, emiatt nehéz "diagnózist" mondani. Jobbulást.
4/9 A kérdező kommentje:
Enyhen szuro es a legtobbszor csak este, amikor mar fekszem az agyamban
2018. dec. 26. 09:53
5/9 A kérdező kommentje:
Mostanaban sokat fogytam, nem tudni mitol,de nem voltam soha kover es rendesen ettem, megis fogytam, a regi testsulyom 10-12%at 4 honap alatt
2018. dec. 26. 09:54
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok. Ezek alapján azt mondom, hogy kellene legalább egy labor, amelyben pajzsmirigy vizsgálatot is végeznek pl. TSH, valamint jó lenne tudni, hogy mennyi a cukrod. Egyébként a doki annyiban is hagyta a dolgot, amint kiderült, hogy nincs tüdőgyulladásod? Kellene még 1-2 vizsgálat, ne hagyd annyiban. Jobbulást neked.
8/9 anonim válasza:
3-as vagyok ismét. Kimaradt a másik legvalószínű indok, a stressz.
9/9 A kérdező kommentje:
Mostanaban az iskola miatt sokat stresszeltem az igaz... vervetelem is volt oktober elejen a fogyas miatt, de semmi baj nem volt se a pajzsmirigyemmel, sem a cukrommal
2018. dec. 26. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!