Milyen orvoshoz kell mennem? (gyakori, fájdalmas pisilés)
Több napja ezzel szenvedek. Szex utáni naptól van ez. Felfázás érzetem van, rengetegszer járok pisilni, és csíp. Bocsánat a leírásért de hátha volt valaki ilyen helyzetben.
Nőgyógyászhoz menjek vagy háziorvoshoz aki majd továbbküld valahova?
Illetve az a gond, hogy vasárnap fog megjönni, úgyhogy nem tudom így lehetséges-e vizelet vizsgálat.
Kérem segítsen ha tud valaki, sajnos a héten minden nap estig dolgoztam, nem tudtam orvoshoz menni sehogy sem :( De jövőhéten intézném amint tudom.
Nem felfázás érzeted van, hanem valóban "felfáztál". Nem hidegtől kialakuló probléma hanem bakteriális, ez csak népi név. Nászutas betegségnek is nevezik, mert szex után az érzékenyebbeknél könnyen kialakul. Többnyire ecoli okozza ami a feneked környékén megtalálható. Szex közben izzadsz, odanyúlkáltok könnyen átkerül.
Háziorvos tud adni antibiotikumot, ha nem jön be urológia.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Az éjszakám borzalmas volt. Alig tudtam aludni,annyiszor ki kellett mennem wc-re. A hasam nem fàj szerencsére, csak ez az állandó pisilés szörnyű. Amint tudom felkeresem a háziorvosom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!