Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11-re nem várom. úgy egy hete...

11-re nem várom. úgy egy hete voltak tüneteim: mellfájdalom, álmosság, gyakori vizelési inger, de mostmár semmi. Tojásszerű folyásom van, de semm más tünetem. Akkor ez már tuti nem baba?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 10:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Most meg elkezdtem barnázni. :( Most ez jó vagy rossz jel?
2009. febr. 5. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 11-re nem várom, de még csak a múlt hét csütörtök vagy pénteken volt a peteérésem. Akkor voltam a 15.-16. napon.(28 napos a ciklusom). Hétfőn felment a hőm, majd kedd reggel csökkent 3 tizedet, szerdán visszaemelkedett. Elkezdett fájni olyan mensi szerűen a hasam és tegnap is fájt, belszúrkált. A mellem egyáltalán nem fáj pedig mindíg szokott. Nekem folyásom nem igazán van csak egy kicsi, ha megtapintom a tisztaságin akkor krémes, olajos érzés. Viszont a hüvely belülről vizes, ezért nagyon kétségbeestem, hogy ez vizes folyás és mensit jelez, bár ez túl korai lenne, mert van még 6 nap. Más tünetem nincs. Hogy a kérdésedre is válaszoljak, tegnap keresgéltem a fórumban és egyvalamire rájöttem. Mindenkinél más folyás volt baba előtt. Volt akinek testápolószerű, krémes, volt akinek egyáltalán nem volt és volt akinek vizes folyása volt. Úgyhogy ebből következtetni nem lehet, de már én is megbolondulok a várakozásban.
2009. febr. 5. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom, hogy baba vagy sem de azert irok mert en is hasonlo helyzetben vagyok azzal a kulombseggel, hogy en 14-re nem varom es vasarnap ota barnazok. Sot nekem hetfo, kedden egy kis verzesem is volt. Szerinem ha 11-re nem varod akkor az tul korai lenne mensis barnazasnak. En csak elotte egy nappal szoktam barnazni max ketto de semmikeppen nem 6 nappal elotte.Sajnos csak azt tudom mondani, hogy meg kell varni a nemvart napjat es tesztelni. En is ezt fogom tenni, Nallam meg azt is irtak a csajok, nincs kizarva, hogy ez akart lenni a beagyazodas, talan nallad is ez a helyzet. Ha pontosan tudod mikor voltatok egyutt akkor kiszamolhatod, mert a beagyazodas a 10-diknap korul tortenik. Sot volt aki azt irta nekem, hogy lehet ovulacios verzes is ami barnazas formajaba jelentkezik, akkor viszont bele kene huzni meg ma este (lehet egy kesoi peteeres). Azert szerintem meg ne mondj le a babarol ebbe a honapba.:)
2009. febr. 5. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor marad az, hogy várok. Asszem 27-én vagy 28-án voltunk együtt, szóval lehet, hogy beágyazódás, majd meglátjuk. Nagyon kivi vagyok és hogy várni kell, attól kész vagyok. :) Gondolom Ti is!
2009. febr. 5. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!