Intimkehely kérdés. Tapasztalatok?
Tegnap vásároltam egy S-es méretű (legkisebb, mivel szűk a hivelyem) kelyhet. Ma sterilizaltam ahogy kell, mert ki szerettem volna próbálni még a menzeszem előtt (pár nap múlva megjon), hogy milyen érzés, hogy kell felhelyezni. A papírjan háromféle hajtogatási módszer volt, hogy hogyan lehet felhelyezni könnyen a hüvelybe és elvileg ha fent van, ki kellene nyílnia neki. Kb 10percig hagytam bent és alapos kezmosas után leellenoriztem, hogy tényleg kinyilt-e a kehely és gyakorlatilag egy "D" alakot formázott, tehát az egyik oldala be volt horpadva. De viszont akkor ott mellette valószínűleg kifolyik majd a vér, ha nem nyílik ki teljesen. Szóval nem értem.
Valaki, aki tapasztalt a témában tudna tanácsot adni, hogy hogyan helyezzen fel úgy, hogy jó is legyen?
Utolsó! A "használati útmutatón" 2 féle összehajtasi módszer van, ahogy fel lehet a kelyhet helyezni. Lehet azt hiszem "S" alakot formázni vele és "C" alakot (jobban nem tudom leirni, de aki használja, úgyis tudja, miről beszélek.
Nos én ezt a "C" formát választottam és az egyik oldala szépen domború a huvelyemben, a másik ahol be kell hajtani, viszont nem veszi fel ezt a kehely formát. Magyarul valahogy valóban ilyen "C" alakzatban van a huvelyemben a tölcsér. Én azt hittem, hogy ez magától beall erre a henger alakra, de úgy tűnik mégsem. De akkor így hogyan tud benne a vér összegyulni? Vagy valamit én csinálok rosszul? És igazából mennyire mélyen kell felhelyezni? Ahogy a tampont is? És mikor felhelyezzuk, akkor azt az alsó, hosszabb részének két ujjal való megfogasaval kell végezni, vagy egy ujjal kell feltolni, mint a tampont?
Most teljes mértékben az van bennem, hogy mivel nem alakult ki a hüvelyben ez a csésze forma, így ki fog folyni a vér. Ha viszont úgy próbálom felhelyezni, hogy nem hajtogatom, akkor olyan, mintha vákuum képződne a hüvelyben. Igazából érezni nem érzem, hogy bent van, szóval kényelmes, kérdés, hogy mennyire hatékony így, hogy nem vette fel a kehely formát. Vagy ehhez el kell telnie a felhelyezést követően némi időnek?
Vagy túl szűk a hüvelyem és a legkisebb S-es méretű kehely is nagy és széles? Teljesen tanácstalan vagyok, mit csinálok rosszul, vagy mit hogy kellene! Tud valaki valami tippet, trükköt, praktikat mondani? Nagyon fontos lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!