Intim kehely vélemények, tapasztalatok?
Ti szoktatok intim Kelyhet használni?
Megéri, vagy milyen amikor bent van?
Gondolkodom hogy vennék mert egyszerűbbé akarnám tenni a menstruációs napokat.
S kicsit spórolós is vagyok.
Nekem Lily A méret van (mert olyan széééééééééééééééééép) Ha jól teszed fel egyáltalán nem érezni de utolsó napon siettem ,túl erős volt a vákum és nem volt túl kellemes.
A levétel néha necces, bár attól is függ milyen magasan van a méhszájad, akinek lejjebb van néha ki is lóg a kehely vége viszont nekem olyan magas hogy még egy alapból elég hosszúnak számító kelyhet is úgy kell kihalásznom.
Viszont 12 óráig is bírja, nem büdösödik a kukában, nem kell félni hogy elfogyott vagy nem vittél magaddal cserét :)
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon nézelődöm hol vegyem meg a elsőt.
Nekem mélyen van a méhszályam így lehet hosszabb kellene nekem is viszont picit szűk vagyok.A havim meg a első 2 nap igen erős így ha még jó is lenne max 6 órát bírna ki szerintem.
Kettőt vagy hármat fogok venni mert nem akarok a váltással macerálni mint ahogy mondtátok.
A kehely azért többet bír mint egy tampon, nekem közepesen erős de 12 óra alatt a legdurvább napon is csak félig volt a kehely :)
Attól meg nem kell félni hogy szűk vagy, ez nem szárít ki úgy mint a tampon, esetleg facebookon az "intimkehely/tölcsér és mosibetét kérdések és válaszok (csak nőknek)" csoportba lépj be, sok infő fent van a kelyhekről.
Nem is azért félek hogy száraz lennék hanem, hogy a szűk hüvelyemben nem helyezkedne el a kehely szája jól.
Nos akkor most már biztos veszek egyett.
Vagy egy párat . Mert ezek a tampon kiadások nekem sok.
Hát remélem tényleg kibír akár 12 órát is. :)
Lépj be a FB csoportba, ott minden kehelyrol találsz infot.
Nekem Lali M van meg egy kicsi Fleur. Szeretem őket
1. válaszoló: én pl csak wc papírral felitatom róla a vért és megy vissza. nem félek h a saját vérem visszakerül a testembe :) ;) hisz onnan jött :D de amugy a csere jó megoldás lehet ha ezen aggódsz :)
de ismerek olyat aki mindig visz be magával egy zárható fedeles poharat megtölti vizzel. wc-n ki a kehely. bele a pohárba. bezár megráz. kivesz kehyel vissza. pohárból a viz kiönt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!