Menstruációs kehely erős vérzés esetén? Tapasztalatok?
Szeretnék menstruációs kelyhet venni, de nem tudom, erős vérzés esetén mennyire jó. Első két napon ömlik belőlem (1-2 óra alatt átázik a super plus tampon).
Egy olyan megoldást szeretnék, amivel munkahelyen kibírom a 8 órát csere nélkül, mert tamponcserekor mindig tiszta trutyi leszek, és nem itthon vagyok, ahol le tudok vetkőzni és zuhanyozni, munkahelyen hosszú percekig törölgetem magam és elegem van az egészből...
Azt olvastam, hogy a menstruációs kehely akár 12 órán át is bent lehet. Nem tudom erős vérzésű nők mennyi ideig bírják csere nélkül? Aki hasonló helyzetben van és kipróbálta már, légyszi ossza meg a tapasztalatait! Köszi!
Nekem nincsen ennyire erős vérzésem, de nekem bevált a menstruációs kehely. Én nagy méretű Si-bell -t vettem. ( [link] ) Elvileg 30 ml-t bír, de a méhnyak is foglal némi helyet, így az én esetembe majdnem 20ml-ig bírja. (Egy átlag betét kb 5ml-t bír) Ha akarod betéttel kombinálva még tovább tudod húzni a cserét, bár ennyire erős vérzésnél nem hinném hogy 8 órát kibírnál csere nélkül.
Szerencsére még nem kellett nyilvános helyen cserélnem, így abban nem tudok tanácsot adni, de egyébként én magamat sokkal tisztábbnak éreztem cserekor mint mikor még betétet használtam.
Én is úgy tudom hogy 12 óráig is bent lehet, de erősebb napokon nekem nem bírja addig.
Sziasztok! You tube: ezt írdd be: hormonnentes, menstruációs kehely
Ott a lány mindent elmond ,elmagyaráz,szemlélteti, milyet válassz! Engem meggyőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!