Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez biztosan mellrák?

Ez biztosan mellrák?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mar volt kerdesem de most ujra ittvagyok ...

Na szoval kb 3 hete eszrevettem egy csomot a mellemben es azt hogy a mellbimbomnal a bor odemas elmentem masnap haziorvoshoz utana sebeszetre es onan mellultrhangra ahol aztmondtak mellgyulladas irtak fel antibiotikumot de csinaltak biopsziat is, mert aztmondta a doktorno hogy barmi lehet mikor nezte UH-n a csomot aminek az eredmenye csak most csutortokon fog kiderulni ( mar 3 hete izgulok az eredmenyert.. borzaszto)

Na azota sok minden tortent... a csomo szinte alig tapinthato a pirossag teljesen elmult ami a csomo korul volt

De az odema meg mindig ottvan ha melltarto van rajtam akkor csak egy nagyon kicsit van ott es mikor felemelem a kezem mintha egy csik lenne a mellemen nemtudom hogy irjam le de csak akkor latszik ez a csik ha felemelem a kezem ... es meg... ma kezdodott a honaljamnal fajni.. tehat ezek vannak en mar szinte biztos vagyok benne hogy mellrakom van mi mastol lehetne? Meg az neha megnyugtat hogy a csomo szinte teljesen eltunt de eza tobbi tunet... hagyjuk is

Egyebkent 20 eves vagyok

Ja meg annyit hogy olvastam ugye hogy a biopszia eredmeny altalaban 1 het alatt megerkezik de ugye nekem 3 het... szerintetek ha rosszindulatu akkor felhivtak volna? Vagy kivarjak ilyenkor is a 3 hetet?

2018. nov. 5. 19:03
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Hat mert ugye ami a mellemnel volt abból lett biopszia és az csak gyulladasos nyirokcsomo volt.. össze is húzódott de utána a nyakamnal és a kulcscsontomnal is éreztem ezekre is aztmondtak gyulladás... aztán Hála Istennek ittam egy kevés alkoholt (a limfoma rá jellemző, hogy alkohol hatására fajnak a ezek a nyirokcsomok) és hat elkezdett nagyon fájni a mellkasom alig bírtam levegőt venni először erre is aztmondta a doki, hogy izom gyulladás meg ilyenek adott rá gyulladás csökkentot aztán nem múlt el két nap alatt és így elkuldott mellkas röntgenre ahol észrevették, hogy a mellkasomban van valami utana ct és ott láttak, hogy ez daganat és több kisebb nyirokcsomo is és így műtéti úton vettek belőle szovettant aminek az eredménye Hodgkin Limfoma, nodularis sclerosis lett ... ezt kaptam karácsonyra mert pontosan december 23.an vasárnap szenteste előtt egy nappal kellett visszamennek a mellkas sebeszetre varratszedesre és akkor jött meg az eredmény is ....

egyébként koszonom kedvesek vagytok :) jolvagyok igen ha akkor nem iszom meg azt a kevés vodkanarancsot talán meg most sem tudom mi bajom van...

A kemo az a legrosszabb dolog ami létezik de muszáj mert ettől gyogyulok meg és az egészségemert mindent...

de szerintem ahhoz képest elég jól viselem

Az első 3nal nem volt kb semmi aztán utána kezdődött a hányás kemo kozben és kemo utáni egy napban utána meg egy napig hányinger és aztán mintha semmi sem lenne... egesznap csak ennek szerintem hiztam is :D hat hajam már szinte semmi sincs de nem igazán érdekel ez a legkisebb bajom nekem az a legfontosabb, hogy meg gyógyuljak és felnevelhessem a kislanyom a párommal és a csaladommal lehessek nagyon sokaig :)

Tudom, hogy rosszul hangzik ez a betegség de nem a világ vége nagyon jól gyogyithato szinte mindenki meggyógyul valaki előbb valaki kesobb .. nagy kuzdelem nagy akarat erő és hit kell hozza nagyon sok nekem nagyon nagy segítség, hogy ilyen családom van mert ilyenkor aztán szükség van rajuk úgyhogy amikor csak tudom leírom, hogy mindenképp ki kell vizsgáltatni, ha 2hetnel tovább megvan nagyobbodva egy vagy több nyirokcsomo

2019. ápr. 11. 00:14
 32/34 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy ilyen jól viseled, és hogy már szinte túl is vagy a kezeléseken. Mielőbbi teljes gyógyulást!
2019. ápr. 11. 06:24
 33/34 A kérdező kommentje:
Koszonom ☺️☺️
2019. ápr. 11. 21:10
 34/34 Arya93 ***** válasza:
Szia kedves kérdező. Mitörtént veled azóta? Jol vagy? Jobban vagy?
2023. máj. 23. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!