Ez biztosan mellrák?
Sziasztok
Mar volt kerdesem de most ujra ittvagyok ...
Na szoval kb 3 hete eszrevettem egy csomot a mellemben es azt hogy a mellbimbomnal a bor odemas elmentem masnap haziorvoshoz utana sebeszetre es onan mellultrhangra ahol aztmondtak mellgyulladas irtak fel antibiotikumot de csinaltak biopsziat is, mert aztmondta a doktorno hogy barmi lehet mikor nezte UH-n a csomot aminek az eredmenye csak most csutortokon fog kiderulni ( mar 3 hete izgulok az eredmenyert.. borzaszto)
Na azota sok minden tortent... a csomo szinte alig tapinthato a pirossag teljesen elmult ami a csomo korul volt
De az odema meg mindig ottvan ha melltarto van rajtam akkor csak egy nagyon kicsit van ott es mikor felemelem a kezem mintha egy csik lenne a mellemen nemtudom hogy irjam le de csak akkor latszik ez a csik ha felemelem a kezem ... es meg... ma kezdodott a honaljamnal fajni.. tehat ezek vannak en mar szinte biztos vagyok benne hogy mellrakom van mi mastol lehetne? Meg az neha megnyugtat hogy a csomo szinte teljesen eltunt de eza tobbi tunet... hagyjuk is
Egyebkent 20 eves vagyok
Ja meg annyit hogy olvastam ugye hogy a biopszia eredmeny altalaban 1 het alatt megerkezik de ugye nekem 3 het... szerintetek ha rosszindulatu akkor felhivtak volna? Vagy kivarjak ilyenkor is a 3 hetet?
Voltam haziorvosnal aki aztmondta hogy 99 % hogy nem rosszindulatu a honaljamban o nem tapintott nyirokcsomot csak a nyakamban aztmondta az emlorak nem nyaki nyirokcsomoba ad attetet atkuldott UH-ra hogy nezzek meg a nyakam persze nem neztek meg holnapra hivtak vissza fel negyre... a haziorvos elkuldott vervetelre annakis holnap jon meg az eredmenye
Aztmondta a haziorvos a nyaki nyirokcsomora hogy lehetseges gyulladastol van ezert ker verkepet lehet hogy a mellbiopszia miatt valami bor gyulladas meg mittudomen...de hogy biztos nem rosszindulatu mert osszevissza mozog eza nyirokcsomo es a rosszindulatu dolgok nem mozognak
Megkaptam a laboreredmenyt hát vannak benne eltérések... De az orvos azt mondta hogy biztosan valami bakteriális gyulladás miatt vannak kaptam megint antibiotikumot...
Néztem a neten hogy ezek közül az értékek közül mindegyik lehet gyulladastol és rosszindulatú daganattol is... A fehérvérsejtek 13,43 és ugye 10ig jó
A Vvs.süllyedes 63 pedig 16ig jó és a C-reakt.protein is elég magas 55,0 és 5,0 így jó
Nem hinném hogy ez csak egy gyulladás ....
Hipochonder vagy, az a bajod... Minden rendben lesz, ha megbízol az orvosban. Ha nem bízol benne, akkor viszont az a gyógyszer se tud rendesen hatni, amit felír neked. Ha gondolod, keress másik dokit, de ennek csak akkor van értelme, ha meg is bízol majd abban, akihez átmész.
Nincs semmi komoly baj, örülj neki!
Ha holnap is azt mondják, hogy nincs semmi nagy baj, akkor azt se fogod elhinni, tudod előre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!