Mellrákom lehet 20 evesen?
20 eves vagyok a bal mellemben van egy csomo ami nagyon faj korulotte piros a mellbimbomnal pedig a bor mintha vastagabb lenne..
Elmentem orvoshoz aki sebeszetre kuldott onan ultrahangra ahol megneztek es vettek belole mintat ami majd csak kb 2 het mulva jon meg addig is azt mondtak hogy mellgyulladas es antibiotikumot szedek ra
Olvastam a gyulladasos mellrakrol is lehet ez?
Volt mar valakinek hasonlo?
Azt is lattam hogy mellgyulladas szoptato noknek szokott lenni
Sajnos nagyon felek nemtudok nem felni..
Volt mar esetleg valakinek ugy mellgyulladasa hogy nem szoptatott?
Igen sajnos en ilyen vagyok ...
A kislanyommal epp ezen a heten jottunk haza a korhazbol es alig hazaertunk eszrevettem a csomot.. nagyon sokat stresszeltem de eros voltam ha a kislanyomrol van szo barmit megteszek de az hogy lehet rakos vagyok es lehet meghalok es a kislanyomat ittkell hagynom ez jar a fejemben egesz nap
De ezt ki mondta neked? Miért csak rákban gondolkodsz? A rák az sokkal alattomosabb.
Addig beszéled a dolgot, amíg bevonzod magadnak. Vagy addig kérdezgeted, amíg végül azt mondjuk rák? Ha az, ha nem, úgysem tudsz már mit tenni.
Igen kepzeljetek 21 eves leszek es van egy kislanyom
Es nem nem azert mert tini koromban osszefekudtem mindenkivel es hopp becsuszott egy gyerek amit mar nem lehetett elvetetni
Mindig is fiatalon akartam gyerekeket az volt az almom hogy fiatal anya legyek es igy is lett mivel megvan az anyagi hatter is es nem csak anyagi hatter hanem a szeretet es minden mas ami kell nagyszulei is akik egyutt elnek es nagyon szeretik van apukaja akinek rendes munkaja van eltudjuk tartani a kislanyunkat megvan mindene tenyleg mindene !! Tehat ez mar had legyen az en dontesem, hogy en mikor szeretnek gyerekeket es sok gyereket szeretnek meg legalbbis ez volt a tervem.
Egyebkent meg mi az hogy cigany vagyok e? Mert ha azt mondanam azvagyok elkezdodne itt a ciganyozas? Ha meg azt hogy nem vagyok az akkor meg hogy felelotlen szuleim vannak es en pedig egy kis k****..tokmindegy mert egyik sem igaz tehat igazabol szerintem ne erdekeljen azsem hogy en mi vagyok
Nemertem ez kulonben is hogy jott ide hihetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!