Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellrákom lehet 20 evesen?

Mellrákom lehet 20 evesen?

Figyelt kérdés

20 eves vagyok a bal mellemben van egy csomo ami nagyon faj korulotte piros a mellbimbomnal pedig a bor mintha vastagabb lenne..

Elmentem orvoshoz aki sebeszetre kuldott onan ultrahangra ahol megneztek es vettek belole mintat ami majd csak kb 2 het mulva jon meg addig is azt mondtak hogy mellgyulladas es antibiotikumot szedek ra

Olvastam a gyulladasos mellrakrol is lehet ez?

Volt mar valakinek hasonlo?

Azt is lattam hogy mellgyulladas szoptato noknek szokott lenni

2018. okt. 21. 08:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Hala Istennem gyulladasos nyirokcsomo csak az is a mellemben valami bakterialis fertozesem van szednem kell az antibiotikumot es haziorvoshoz kell mennem mert ezek nyirok csomok a gyulladastol

Olyan jo, hogy vegre megnyugodhatok Hála Istennek 🙏❤️

2018. nov. 8. 18:55
 22/26 anonim ***** válasza:
Megvannak még a csomók ?
2019. jan. 28. 22:02
 23/26 A kérdező kommentje:
Igen es kiderult Hodgkin limfomam van
2019. jan. 28. 22:27
 24/26 A kérdező kommentje:

De mar kisebb a nyakamban levo csomo a kemotol mar 2 kaptam

Ugy vetteuk eszre a betegseget, hogy a mellkasomban is talaltak egy nagy valamit ami tobb nyirokcsomo osszeszedve ebbol vettek szovettant muteti uton a szovettan klasszikus hodkin limfoma ...

Hala Istennek koran eszre vettek es nagyon jol gyogyithato foleg korai stadiumban :)

A kemot is nagyon jol birom 6. Utan kell mennem pet ctre, hogy van e meg nyirokcsomo es ha nincs akkor is meg valoszinuleg kapok 2 a biztonsag kedveert, ha pedig meg vaan akkor tovabb..

De mar az elso utan ereztem, hogy kisebb mert a nyakamban es a kulcscsontom felett ereztem egy-egy apro nyirokcsomot de de mar az elso utan ereztem, hogy kisebb...

Egyebkent bele is nyugodtam volna ,hogy ez csak egy fertozes aztan elmentem a parommal egy buliba ahol ittam alkoholt es ugy vettem eszre mert ugye a limfomanal alkohol hatasara fajnak a nyirokcsomok ees a buli utan reggel mellkasi fajdalomra ebredtem elmentem mellkas rontgenre es ott vettek eszre, hogy a mediastinumban( ket tudo kozott) van valami es meg tobb apro nyirokcsomo aztan kiderult aza nagy valami is tobb nyirokcsomo egybe szedve..

Semmi mas tunetem nem volt...

Miota van ez a betegsegem nem gyozom mondani barkinek van 2 hetnel hosszabban megnagyobbodott nyirokcsomoja vagy ejszakai izzadas, laz, fogyas, borviszketes menjetek el orvoshoz!!! Jobb felni mont megijedni ...ha idoben eszre van veve gyogyithato akarmi!!

2019. jan. 28. 22:36
 25/26 anonim ***** válasza:
Szia ! Küldtem privátot. Amúgy azokkal a nyirokcsomókkal vigyázz nagyon kellenek még azok !
2019. jan. 28. 22:51
 26/26 Arya93 ***** válasza:
100%
Szia kedves kérdező. Meggyógyult? Minden rendben?
2023. máj. 23. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!