Mellrákom lehet 20 evesen?
20 eves vagyok a bal mellemben van egy csomo ami nagyon faj korulotte piros a mellbimbomnal pedig a bor mintha vastagabb lenne..
Elmentem orvoshoz aki sebeszetre kuldott onan ultrahangra ahol megneztek es vettek belole mintat ami majd csak kb 2 het mulva jon meg addig is azt mondtak hogy mellgyulladas es antibiotikumot szedek ra
Olvastam a gyulladasos mellrakrol is lehet ez?
Volt mar valakinek hasonlo?
Azt is lattam hogy mellgyulladas szoptato noknek szokott lenni
Hala Istennem gyulladasos nyirokcsomo csak az is a mellemben valami bakterialis fertozesem van szednem kell az antibiotikumot es haziorvoshoz kell mennem mert ezek nyirok csomok a gyulladastol
Olyan jo, hogy vegre megnyugodhatok Hála Istennek 🙏❤️
De mar kisebb a nyakamban levo csomo a kemotol mar 2 kaptam
Ugy vetteuk eszre a betegseget, hogy a mellkasomban is talaltak egy nagy valamit ami tobb nyirokcsomo osszeszedve ebbol vettek szovettant muteti uton a szovettan klasszikus hodkin limfoma ...
Hala Istennek koran eszre vettek es nagyon jol gyogyithato foleg korai stadiumban :)
A kemot is nagyon jol birom 6. Utan kell mennem pet ctre, hogy van e meg nyirokcsomo es ha nincs akkor is meg valoszinuleg kapok 2 a biztonsag kedveert, ha pedig meg vaan akkor tovabb..
De mar az elso utan ereztem, hogy kisebb mert a nyakamban es a kulcscsontom felett ereztem egy-egy apro nyirokcsomot de de mar az elso utan ereztem, hogy kisebb...
Egyebkent bele is nyugodtam volna ,hogy ez csak egy fertozes aztan elmentem a parommal egy buliba ahol ittam alkoholt es ugy vettem eszre mert ugye a limfomanal alkohol hatasara fajnak a nyirokcsomok ees a buli utan reggel mellkasi fajdalomra ebredtem elmentem mellkas rontgenre es ott vettek eszre, hogy a mediastinumban( ket tudo kozott) van valami es meg tobb apro nyirokcsomo aztan kiderult aza nagy valami is tobb nyirokcsomo egybe szedve..
Semmi mas tunetem nem volt...
Miota van ez a betegsegem nem gyozom mondani barkinek van 2 hetnel hosszabban megnagyobbodott nyirokcsomoja vagy ejszakai izzadas, laz, fogyas, borviszketes menjetek el orvoshoz!!! Jobb felni mont megijedni ...ha idoben eszre van veve gyogyithato akarmi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!