Mellrákom lehet 20 evesen?
20 eves vagyok a bal mellemben van egy csomo ami nagyon faj korulotte piros a mellbimbomnal pedig a bor mintha vastagabb lenne..
Elmentem orvoshoz aki sebeszetre kuldott onan ultrahangra ahol megneztek es vettek belole mintat ami majd csak kb 2 het mulva jon meg addig is azt mondtak hogy mellgyulladas es antibiotikumot szedek ra
Olvastam a gyulladasos mellrakrol is lehet ez?
Volt mar valakinek hasonlo?
Azt is lattam hogy mellgyulladas szoptato noknek szokott lenni
Szerintem ha megvan a háttér, akkor oké a gyerek.
Azért vannak ilyen kérdések feléd, mert nagyon kis dolgot túl aggódsz,emiatt a többiek azt hiszik, hogy éretlen vagy, de ez a te dolgod, ne vedd fel, ha nem értesz egyet.
Azt javaslom, hogy élj úgy, mintha semmi bajod nem lenne, 8-án meg végleg megnyugszol. Persze idegesítő, de máshogy nem lehet.
Megprobalok valahogy a csaladom is folyton ezt mondja
Sajnos ilyen vagyok mindent tulaggodok :/
Áh, igazad van kedves kérdező. Jól megmondtad! Senkinek semmi köze, hogy hány évesen szültél. Ennyi.
Előfordul sok nővel, többek között velem is, hogy mirigyesebb a mell az átlagosnál, ami okozhat csomókat, ahogy nálam is volt, de aztán fel is szívódott. Nálad is ez lesz majd meglátod. Kontrollra fogsz járni rendszeresen és akkor nem lehet gond. Ha meg találnak valamit, akkor javaslom a gyógygombák szedését. Nagyon sok nő rossz illetve jó indulatú melldaganat gyógyulásáról számolt be a vargagyógygombák szedésének köszönhetőenen. Weboldal: [link]
Én is szedem a tanácsadók által javasolt készítményeket. Jobbulást és ne a legrosszabra gondolj.
Koszonom nagyon kedves vagy :) sajnos mindig vannak ilyenek es most ebben a helyzetben igazan nincs szuksegem rajuk..
Probalok nem gondolni a legrosszabbra de sajnos tenyleg eleg raparazos izgulos tipus vagyok kiskorom ota foleg most hogy ez tenyleg lehet rossz dolog is
Csak nem engeded el ezt a rák témát.
De végül is min csodálkozok, a google a legjobb orvos.
Gyógygombán kívűl még sok minden van, ami jó erre, pl. egészséges táplálkozás, Doterra, Rain Soul, Avemar, Culevit, Forever, stb .....
nos erre válaszul ezt tudom neked küldeni : [link]
nézd meg a képet, a Google pont ilyen.
egyébként ha beírod, hogy megfázásos tünetek az első tíz találatban tuti benne lesz, hogy rák.
mindenkit a rákkal riogatnak, te pedig akaratlanul is azt találod meg először amitől a legjobban félsz mert azt veszed csak észre. a banális dolgok felett pedig elsiklasz. pl ha folyik az orrod rögtön azt látod meg, hogy biztos orrmandula daganatod van, nem pedig azt, hogy megfáztál
Nagyon koszonom a valaszokat :)
Leginkabb most attol felek hogy a mellbimbomnal a bor mintha vastagabb lenne vagy nemistudom mintha odemas lenne inkabb
Egyebkent igen nekem is vizes zsebkendo van ott egyfolytaban es szedem az antibiotikumot a fajdalom es a pirossag teljesen megszunt pedig rettentoen fajt es eleg piros is volt ott ahol a csomo van...
de a csomo es ez a furcsa bor meg mindig itt van ami nemhagy nyugodni
neked pontosan milyen volt ez a mellgyulladasod? Volt benne egy csomo is? Es mennyi ido alatt mult el?
Azert kerdezem mert nemhinnem hogy nekem mellgyulladasom lenne igaz hogy a fajdalom es a pirossag megszunt de a csomo nem tunt el es ittvan ez a furcsa bor is a mellbimbomnal...
Koszonom a sok valaszt nagyon aranyosak vagytok, hogy irtok :)
Holnap kell visszamennem a sebeszetre a csomo sokkal kissebb mar csak ugy erzem ha ranyomom az ujjam de meg ittvan..
A mellemen a bor meg mindig olyan es mar eszrevettem hogy odemas mert latszik hogy viz van a bor alatt igy kivulron nem latszik csak ha megfogom a bort akkor erzem..
Egyaltalan nem faj mar es nem erzem mar hogy itt van a csomo a pirossag is eltunt teljesen
Most viszont ugy erzem hogy az egesz testemben kis idegek ugralnak utana neztem es ez a stressztol van borzaszto sokat stresszelek de mar sikerult azert erot vennem magamon es igyekszem nem kimutatni a kislanyom es a csaladom miatt..mar alig varom hogy 8a legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!