Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mekkora konkrét méretei...

Mekkora konkrét méretei vannak a Mooncup vagy a Ladycup nevű intim tölcséreknek?

Figyelt kérdés
Átmérő, és szár nélküli hossz, valamint ml-ben a befogadóképesség érdekelne. Ja, és a nagyobbik méreté. Ezeket a paramétereket ugyanis egyik weblapon sem találtam meg.
2010. jún. 24. 13:50
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Ohh, hát ez a fajta akkor nálam szóba se jöhet.... Az enyémnek 25ml a befogadóképessége a lyukakik, 32 a pereméig, és sokszor még ez is kevés.... De legalább ezt is megtudtuk. Köszönöm a választ!
2010. szept. 18. 14:53
 32/33 A kérdező kommentje:
Bocsi bocsi, utánagondoltam, korábban is a mooncup méreteit kaptam meg, nem értem, hogy lehet, hogy a nagyobbiknak csak 15 ml a befogadóképessége, mikor a konkrét milliméterben mért méretei azonosak az enyémmel ( MeLuna ) és annak 25 ml a töltőtérfogata?! Hogy van ez ?! Lehet, hogy elírtad, és nem 15, hanem 25 ml?
2010. szept. 19. 14:35
 33/33 anonim válasza:

Hello,

érdekes dolgokat olvastam itt - és a körbeforgatáson sikerült megbuknom.

Hogy lehetne, ha a vákuum miatt felragad? És mi az, hogy az újjal körbe leellenőrizni...

Ami a méretet illeti, nem elírtam, tényleg 15 ml.

Hogy hogy kedvezményes áron? Mit jelent ez Nálad? Privátban írd meg, kérhetlek?

Üdv,

P.

2010. szept. 21. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!