Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mekkora konkrét méretei...

Mekkora konkrét méretei vannak a Mooncup vagy a Ladycup nevű intim tölcséreknek?

Figyelt kérdés
Átmérő, és szár nélküli hossz, valamint ml-ben a befogadóképesség érdekelne. Ja, és a nagyobbik méreté. Ezeket a paramétereket ugyanis egyik weblapon sem találtam meg.
2010. jún. 24. 13:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
6%

Igazad van, visszavontam

Csak rossz volt hallgatni a kioktatását

2010. jún. 24. 14:22
 12/33 A kérdező kommentje:
Háát, azért én is eléggé leteremtettem az elején szegényt.. úgyhogy mondhatni egyenlített
2010. jún. 24. 14:30
 13/33 anonim ***** válasza:
75%

Ez nagyon kedves, hogy szerinted 15 évesen nem lehetnek ilyen gondjaim.. Képzeld, annyira durva fájdalmaim szoktak lenni, hogy nem egyszer sürgősségire vittek be mentővel, mert elájultam a fájdalomtól..

Gratulálok, sok eszed lehet. Szánalmas, beszűkült vagy.

2010. jún. 24. 14:39
 14/33 A kérdező kommentje:
Egyre inkább azt mondom, endometriózis. Soha nem mondták még?
2010. jún. 24. 14:47
 15/33 A kérdező kommentje:

Amúgy meg csajok, ne piszkáljuk egymást. Ennek nincs értelme mindenkinek megvan a maga gondja.

Esetleg valaki konkrét választ a kérdésemre?

2010. jún. 24. 14:52
 16/33 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kedves 15 éves sorstársam, írj privit, ha gondolod, szívesen válaszolok a kérdéseidre, mondom, engem már műtöttek ezzel a betegséggel, tünetek tök ugyanazok mint neked.
2010. jún. 24. 14:54
 17/33 anonim válasza:

Sziasztok bocsánat hogy belezavarok a beszélgetésbe de én most olvastam erről a tölcsérről és engem nagyon kiváncsívá tett ugyanis én is küszködöm az első egy két napban főleg éjszaka az átázással.Igazából szívesen kipróbálnám de a felhelyezésről és a tisztításról szeretnék kicsit többet megtudni.Mivel kell elmosni van hozzá valamilyen külön fertőtlenítő vagy elég a sima szappan??A felhelyezés hogy történik mert láttam ugyan egy felvételt az oldalon erről,de még mindíg nem tudom elképzelni hogy hogy is van ez.

A sgítséget előre is köszönöm

Egy 25 éves anyuka

2010. jún. 24. 15:03
 18/33 A kérdező kommentje:
Nézzél vissza holnap, most mennem kell, teszek egy óvodalátogatást, de ígérem, holnapra írok itt egy kis "élménybeszámolót" :-))
2010. jún. 24. 15:10
 19/33 anonim válasza:

Rendben

köszi

2010. jún. 24. 15:13
 20/33 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne
2010. jún. 24. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!