Mekkora konkrét méretei vannak a Mooncup vagy a Ladycup nevű intim tölcséreknek?
Igazad van, visszavontam
Csak rossz volt hallgatni a kioktatását
Ez nagyon kedves, hogy szerinted 15 évesen nem lehetnek ilyen gondjaim.. Képzeld, annyira durva fájdalmaim szoktak lenni, hogy nem egyszer sürgősségire vittek be mentővel, mert elájultam a fájdalomtól..
Gratulálok, sok eszed lehet. Szánalmas, beszűkült vagy.
Amúgy meg csajok, ne piszkáljuk egymást. Ennek nincs értelme mindenkinek megvan a maga gondja.
Esetleg valaki konkrét választ a kérdésemre?
Sziasztok bocsánat hogy belezavarok a beszélgetésbe de én most olvastam erről a tölcsérről és engem nagyon kiváncsívá tett ugyanis én is küszködöm az első egy két napban főleg éjszaka az átázással.Igazából szívesen kipróbálnám de a felhelyezésről és a tisztításról szeretnék kicsit többet megtudni.Mivel kell elmosni van hozzá valamilyen külön fertőtlenítő vagy elég a sima szappan??A felhelyezés hogy történik mert láttam ugyan egy felvételt az oldalon erről,de még mindíg nem tudom elképzelni hogy hogy is van ez.
A sgítséget előre is köszönöm
Egy 25 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!