Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mekkora konkrét méretei...

Mekkora konkrét méretei vannak a Mooncup vagy a Ladycup nevű intim tölcséreknek?

Figyelt kérdés
Átmérő, és szár nélküli hossz, valamint ml-ben a befogadóképesség érdekelne. Ja, és a nagyobbik méreté. Ezeket a paramétereket ugyanis egyik weblapon sem találtam meg.
2010. jún. 24. 13:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Akit érdekel a Mooncup és vannak kérdései szívesen segítek. És ha vásárolni szeretnétek azt nálam is megtehetitek.

Bátran ajánlom mindenkinek.

2010. jún. 24. 20:08
 22/33 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem válaszoltál a kérdésre?
2010. jún. 25. 08:39
 23/33 A kérdező kommentje:

Nos lányok, akadt egy kis időm. Igazából nem tudom, mire vagytok konkrétan kíváncsiak, így leírom, amit gondolok, aztán kérdezzetek.

Tudtommal Mo-n 3 féle van forgalomban. Ezek a honlapjai, online rendelés lehetséges:

www.laxus.hu

www.intimtolcser.hu

www.ladyhigienia.hu

Nekem az első, a MeLuna van, ez 3 méretben kapható, míg a másik kettő 2-ben. Amikor elsőre meglátod a méretét, elborzadsz, először azon, hogy úristen, hogy fog ez bemenni, másodszor meg azon, hogy fog kijönni. Bátran állítom, könnyen, ugyanis nagyon remélem, ettől azért nagyobb péniszekkel volt már dolgotok :-)))) Szóval nekem a berakás-kivétel nem okozott gondot, amire viszont még mindig oda kell figyelnem, az az, hogy kinyíljon. Mindegyik honlapon azt ajánlják, hogy körbe kell csavarni berakás után, hát nekem ez nem igazán megy, mert a tamponnál megszokott mozdulattal egy lendülettel mélyre sikerül felhelyeznem, és ott aztán nehezen tudom mondjuk forgatni. Egyelőre dolgozom a megoldáson, ha valakinek van ötlete megköszönném.

Ha a higiénia az ok, amiért hezitáltok, hát szerintem semmivel sem "antihigiénikusabb" mint egy tampon felhelyezése, hisz ahhoz is be kell nyúlni, szóval előtte alapos kézmosás, sőt, ha én nem otthon vagyok, akkor mindig van nálam Higene kézfertőtlenítő zselé, dm-ben, gyógyszertárban kapható. A kivételnél arra kell figyelni, hogy a vákuum megszűnjön, ehhez az oldalát össze kell nyomni. Ami a tamponhoz képest nekem meglepetés volt, hogy fele annyit és fele olyan intenzitással sem fáj a hasam, valószínűleg ennek a vákuumnak köszönhetően, tudományos magyarázatot nem tudok. Tisztítása egyszerű csapvízzel, vagy - és kapaszkodjatok meg, mondjuk ezt én sem gyakorolom, de tény - levizeléssel. Ugyanis a vizelet alapesetben, ha teljesen egészséges vagy, szinte steril.

Amúgy meg a hüvely sem egy steril szerv, alapesetben is hemzsegnek benne a kórokozók, csak egészséges hüvelyflórában nem szaporodnak el. És azért valljuk be őszintén: a párotoktól sem kéritek aktus előtt, hogy ugyan már drágám, lógasd bele a micsodádat 15 percre Neomagnolos oldatba :-DD

AMI ÓRIÁSI ELŐNY A TAMPONNAL SZEMBEN: NEM SZÁRÍTJA KI A HÜVELY NYÁLKAHÁRTYÁJÁT!!!!

A tampon ugyanis mindent magába szív, azt is amit nem kéne. Szóval, ha megbarátkoztatok a gondolattal, tessék választani. A Meluna fele annyiba kerül, mint a többi, azért mert nem orvosi szilikonból hanem egy olyan műanyagból készül, mint a csecsemőcumik ( de nem latex! )

Viszont szerintem kicsit rugalmatlan, csak az a baj, hogy míg nem veszek pl Mooncup-ot, ami meg 100 % orvosi szilikon, csak horror az ára, addig nincs összehasonlítási alapom.

Az ajánlott weblapokon amúgy szinte minden kérdésetekre választ kaptok a használattal kapcsolatban, ha meg még azon felül kérdeznétek, hát itten vagyok, állok rendelkezésre.

DE MOST MÁR VÁLASZOLNA VALAKI A KÉRDÉSEMRE? :-((

2010. jún. 25. 12:18
 24/33 anonim ***** válasza:

Szia!

E-mailbe ment a válasz és lányok ha valakit érdekel a MoonCup csak szóljon és máris postázom kedvezményes áron :)

2010. jún. 26. 22:39
 25/33 A kérdező kommentje:

Utolsónak tényleg nagyon köszönöm az emilt, bár még mindig nem vágom, hogy ha tudod a választ miért csak privátban írod meg, ennek az oldalnak az a lényege, hogy az infót közkinccsé tegyük. Úgyhogy akkor most általad közvetve megválaszolom a saját kérdésemet: 53 mm hossz szár nélkül, kb 14 cm kerület, és 30 ml töltőtérfogat. Csajoknak üzenem, kb megegyezik az általam használttal. EZ a nagyobbik méret, 30 év felettieknek, illetve akik már szültek hüvelyi úton.

Ha pedig rendelni fogok akkor tényleg ne haragudj, de ellenőrzött hivatalos webshopon keresztül fogom megtenni, már felvettem a kapcsolatot a hivatalos honlappal, és érdeklődtem arról is, hogy el fogják-e számolni egészségpénztáron keresztül, azt üzenték folynak a tárgyalások, hát én ennek mindenképp megvárom a végét.

2010. jún. 27. 10:07
 26/33 anonim ***** válasza:

Szia! Azért írtam privibe, mert privibe kérdezted tőlem. Egyébként nekem is van saját webáruházam csak itt nem akartam reklámozni, csak említeni, hogy nálam is lehet vásárolni. Én is hivatalos "viszonteladó" vagyok. Végül is a döntés a tiéd én csak megemlítettem, bár reméltem ha már segítettem talán tőlem vásárolsz, és nem tudom akkor miért nem a "hivatalos oldaltól" kértél információt. De mindenesetre örülök, hogy segíthettem. Remélem elégedett leszel a termékkel.

Szép napot

2010. jún. 27. 11:27
 27/33 anonim ***** válasza:

És ha privátba kérdezted? Mást is érdekel...

EZ VOLT A KÉRDÉS...

2010. jún. 27. 11:42
 28/33 A kérdező kommentje:

Na, összeértek a szálak. Én ezt a kérdést privátban is megkérdeztem való igaz egy illetőtől, csakhogy nem itt, hanem egy egészen más jellegű kérdésnél, ahol a tamponhasználatról volt szó, és ott írt a Mooncupról egy válaszoló ( neki írtam privit ).A rendszer úgy van kitalálva, hogy nem tudod kinek írtál privát levelet, pontosan azért, hogy ha valaki nem akarja felfedni a kilétét, akkor egyszerűen nem válaszol.

Erre ír nekem privát választ egy FÉRFI, aki ezek szerint profi infókkal rendelkezik a tampon használatáról, basszus, szerinted honnan a nyavajából kellett volna tudnom, hogy te azonos vagy azzal, aki itt, az én kérdésemnél is válaszolgat?!

No, csajok, erre varrjatok gombot :-DDD

2010. jún. 28. 13:58
 29/33 anonim ***** válasza:

Szia bocsi én vagyok az a FÉRFI, nem rendelkezem nagy szaktudással a tamponok használatáról :) csak eladtam már egy pár MoonCup-ot és szinte minden nő ismerősöm használja.

És sikerült már venni MoonCupot? Használd majd egészséggel.

2010. jún. 29. 18:40
 30/33 anonim válasza:

Hello,

utána néztem, és a Mooncup B méret 12 ml, a Mooncup A 15 ml.

Szerintem egy fantasztikus.

A ladycup nálam szóba sem jöhet -mert én csak a 100% orvosi szilikont vagyok hajlandó használni.

Egyébként ha valami egyéb kérdés felmerül örömmel válaszolok, mert már van saját tapasztalatom, és oda vissza betéve tudom az intimtolcser.hu oldal tartalmát és egyéb angol oldalakat is tanulmányoztam...

Szép napot,

P.

2010. szept. 17. 06:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!