Hogy szokjak le a frontinról?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja kezdtem el szedni mert alvás zavaraim vannak és kissé pánikbeteg vagyok.
De csak alvás előtt használom, napközben nem, nem is igénylem.
Viszont ha este nem veszem be akkor elkezdek remegni, hányingerem lesz, teljesen rosszul leszek. Most is ez a helyzet, tehát kénytelen voltam bevenni egyet.
De nem akarok ráfüggni teljesen.
Ha minden alvásnál beveszek 1 db-ot az nagyon káros? Mert olyat is olvastam már, hogy károsítja az agyat...
0,5-ös egyébként.
19/L
2018. szept. 20. 01:51
1/5 anonim válasza:
mikor dugtak meg utoljara?lehet ez a baj
2/5 anonim válasza:
Hát ahogy olvasom már kicsit rá is függtél,mivel ha este nem veszed be rosszul vagy. Az nem jó! Minél előbb hagyd el ezt a gyógyszert,mert tényleg káros! Próbáld meg gyógyteákkal helyettesíteni,tudom gyengék de 19 évesen még nem kéne rászoknod a nyugtatóra! Egyébként elhatározás és akarat kérdése. Minél tovább szeded annál nehezebb lesz lerakni! 1-es válaszíró jó bunkó vagy
3/5 anonim válasza:
az alprazolam az egyik legaddiktívebb anyag. fantasztikus vegyület, ez is tény, nem véletlenül érzed jól magad utána, csak hát könnyen megy a rászokás, vcisszaút pedig nagyjábüól nincs. két hónap szedést még nem nevezném függésnek, de azért 1 év után már vszínű, örökös gyógyszered marad, mert nem lehet letenni. nem, nem elhatározás kérdése, ugyanis mind testileg mind neuolrógiailag olyan durva függési tüneteket produkál, na meg főleg megvonásit, ha megpróbálná abba hagyni, h egyszerűen képtelenség. 0,5 mg nem vészes, mondhatni semmi, de ahogy írtam, hosszabb távon arról se fogsz tudni lejönni! persze jön a nagy kérdés, érdemes-e ... előny és hátrány mérlegelése!
4/5 anonim válasza:
Ne ijedj meg ettől, bárki bármit mond. A lényeg, hogyha nem muszáj ne emelj adagot. Hidd el nekem, hogy a szép frissnek tűnő zöldségben, gyümölcsben több a károsanyag, mint amit ezzel beviszel... Ennyit hosszútávon is bőven tolerál a szervezet.
5/5 anonim válasza:
Én tudok egy lehetséges megoldást, viszont ide nem írnám le, mert nem publikus, viszont, ha érdekel, privátban leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!