hát ha eddig nem szoktál le gratulálok. 4 hónapos magzat már átment a legkényesebb fejlődési pontokon. gondolj arra, hogy vagy leteszed most vagy lesz egy nagy valószínűséggel fogyatékos vagy beteg gyereked. foglald el magad mással, ne tarts cigit a közeledben, egyél, akármi.
mielőtt teherbe esel azért ezen gondolkodhattál volna...
2010. okt. 17. 11:36
2/15 anonim válasza:
Nagynéném végig dohányzott. Most egy éves a gyerek, idegbeteg, mindenbe veri bele a fejét a szekrénytől kezdve a falon át az asztal lábába. Olyan mint egy kis ideggörcs nem is szeretek vele foglalkozni.
2010. okt. 17. 11:38
3/15 anonim válasza:
Úristen! Mert a baba nem elég motiváció arra,hogy leszokj?
Elnézést,nem akarlak megbántani de ez felháborító..
2010. okt. 17. 11:38
4/15 anonim válasza:
Bocs, de idióta vagy! És akkor is az vagy, ha ezért a válaszért törölnek! Nem elég motiváció egy gyerek? Minek szülsz egyáltalán, ha ennyi eszed van? Tedd össze a két kezed, ha a gyereked ép lesz. Felelőtlen vagy, bár ne élnének ilyen emberek a földön...!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 17. 11:41
5/15 anonim válasza:
Ha saját magadat nehéz megnyugtatni, akkor hogy fogod a gyermekedet???
Nagyon egyszerű a leszokás módja: lerakod és nem gyújtasz rá többet! Ennyi. Elhatározás kérdése egyedül. Pszichológus segítségét is érdemes igénybe venni az önmegnyugtatással kapcsolatban.
Egy élet kihordás és felnevelése az egyik legnagyobb felelősség, amit egy nő valaha is vállalni tud. Úgy gondolom, ezért érdemes áldozatokat hoznunk..
2010. okt. 17. 12:37
6/15 Dr. Dav válasza:
Hogy mivel nyugtassa meg magát?? Semmivel. Inkább tegye le a cigit, azonnal, talán még nem késő. Itt egy ember sorsa a tét. Elszántság kell, tudom, hogy nem könnyű, de talán a gyermekre gondolás segít. Mennyi idős Ön és mennyit szív?
2010. okt. 17. 12:42
7/15 A kérdező kommentje:
dr dave nek...20 éves vagyok és 4 hónapos
pár szálat naponta
mellékesen megjegyzem tisztában vagyok a dolgokkal de én is normálisan kérdeztem és elvárom h normálisan is válaszolj!
igazad van h végig kellett volna gondolnom de segíthettél volna annyiban h tanácsolsz valamit
ha én 19 vagyok és normálisan tudok beszélni veled mert gonodlom te sem vagy 15 akkor nem is tudom ki az idióta
l
2010. okt. 17. 13:20
8/15 anonim válasza:
De miért nem tetted le előbb a cigit, és csak utána fogtál hozzá a babaprojekthez? Ha a születendő gyereked nem elég motiváció ahhoz, hogy letedd a cigit, akkor mégis mit vársz tőlünk? Ha azt mondom HAGYD ABBA, akkor most leteszed és többet nem gyújtasz rá?
2010. okt. 17. 21:17
9/15 anonim válasza:
Nyugtasd magad azzal, hogy (talán) egészséges gyereked lesz...20 évesen, azt, hogy nem cigizünk terhesen, tudnod kéne..nem kell ehhez tanácsot kérni..
2010. okt. 24. 09:00
10/15 anonim válasza:
Az, amikor a kezed magatol mozog, es nem akkor amikor te akarod, az a Parkinson-kor. Namost ha neked olyanod nincs, akkor a megoldas egyszeru. A cigizeshez kezbe kell venned a cigit, meg kell gyujtanod, es a szadba kell tenned. Ha mar meggyulladt akkor fustol is, szoval egeszen egyszeruen az elso ket mozdulatbol legkesobb a masodikat ne csinald.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!