Hogyan szokjak le a cigiről? 4 hónapos kismama vagyok és félek h fogytékos lesz baba. Mivel nyugtassam magam?
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 11:30
11/15 Dr. Dav válasza:
Utolsó: Háát, ezt könnyű mondani... Nem olyan könnyű leszokni a cigiről... Reméljük, a kérdezőnek sikerül és egy egészséges kisbabának ad életet emiatt:) ;)
Egyébként szerintem inkább Tourette-szindróma, amikor nam akarja, hogy mozogjon a keze, de mégis mozog, a Pasrkinsonban tremor van, de ezt most hagyjuk :)
12/15 anonim válasza:
Mivel nyugtasd magad?? Még nyugtatni akarod magad?? Jogyorsan leszokjál a cigirol! A cigiről nem azért nehéz leszokni, mert nehéz leszokni, hanem azért, mert nehéz AKARNI leszokni. Gondolkozol te?!
13/15 anonim válasza:
Én vagyok az, aki idiótának nevezett, és még mindig így gondolom! Sajnálom, ha fáj az igazság. Ezzel nem az a célom, hogy "beszóljak", vagy akármi, csak... Szóval ismerek egy csajt, aki a terhessége több, mint felét végigcigizte, és most született meg nemrég a babája, vakon, egyik szemére sem lát a kicsi, soha nem lesz annak a csöppségnek teljes élete. És ezt az ÖNZŐ anyjának köszönheti, aki saját élvezete előtérbe helyezése miatt nem gondolkozva szívta azt a szart. Kicsit beagyalhatnál már, épp itt az ideje.
14/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, Ami igaz az igaz nem kellene azt a hülye,cigit szívni,vagy azt akarod hogy,tényleg valami baja legyen a babának? Nekem a Bolond Sógornőm a Második gyerekkel végig cigizett és itt az eredménye állandóan orvoshoz hordja mert,hol ilyen beteg hol meg olyan. Példának okáért már lassan 1-éves lessz és még mindig nem tud felállni a gyerek,csak mászik mint a béka. Szerintem Gondolj erre a babára. Ülj le olvasni, Egyél sok gyümölcsöt.Esetleg a cigi helyett vegyél tollat vagy ceruzát a kezedbe és fejts rejtvényeket.Így az agyadat is megtornásztathatod,és nem gondolsz a cigire.Nekem ez a véleményem.
15/15 A kérdező kommentje:
köszi igazából rájöttem nem voltam rászokva hanem kényszer mozdulatokat tettem azzal hogy cigiztem néha még rosszul is esett,
de nagyon köszi a történeteket elgondolkoztam rajta,és mivel velem kiskoromban nagyon sok probléma volt tanulás terén meg nem bírtam megülni egy helyben...gondolom emiatt..
nem akarom hogy az én gyerekem is beteg legyen!
2010. nov. 4. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!