Megvizsgál így is?
Mára kaptam időpontot a nőgyógyászatra, erre tegnap megjött a menzeszem pedig 2 hét múlva kellett volna csak meg jönnie.
Egyébként is az extra erős vérzés miatt mentem volna csak nem tudom hogy így meg vizsgál e vagy furán néz hogy így is elmentem..... Nem tudom. Valaki ment már így?
Hat igen tudom hogy a legtöbbször csak nekünk kellemetlenek a dolgok, nekik negse kottyan.
Hat nekem olyan erős hogy tegnap és ma sem tudtam dolgozni menni, 10 percenként betet csere, stb. Nagyon rossz úgy hogy muszáj elmennem csak gondolom így ha meg is vizsgál akkor nekem irtó kellemetlen hogy össze verzek ott mindent.
Mindig is erős volt a menzeszem de viszonylag pontosan jött meg. Amióta babát szeretnénk azóta borult fel az egész: (
Hát elmentem de nem vizsgált meg, konkrétan meg csak annyit se csinált hogy megnyomkodja a hasam vagy bármi: / és azt se mondta hogy menjek vissza ha elmúlt szó szerint szart rám! Egy papírt se kaptam csak egy receptet, vérzés csillapítót.
30 masodpercet voltam a rendelőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!