Késik a menstruációm. Elmegyek nőgyógyászhoz, de mi van, ha akkor jön meg? Megvizsgál?
Sziasztok! Már lassan második hónapja csúszik a menszeszem (nem vagyok terhes). Régebben volt olyan, hogy egy hónap kimaradt, aztán minden ment szépen, rendben tovább. 2 hónapja volt egy altatásos műtétem (nem nőgyógyászati), azóta teljesen fel vannak borulva a hormonjaim. Úgy készülök, hogy bármikor megjöhet, pár nap múlva megyek nőgyógyászhoz, ha éppen akkor jön meg, akkor is meg fog vizsgálni? Magánrendelésre megyek, akkor is elkéri a pénzt?
Szeretném megkérni a kérdésemet olvasókat, hogy csak azok válaszoljanak, akik normális stílusban tudnak válaszolni! Előre is köszönöm! :) L/21
Ha szükséges, megvizsgál vérzés alatt is. Gondolj bele, van, aki azzal a panasszal meg, hogy hetek óta vérzik -nála sem lehet várni.
én úgy mentem legutóbb, hogy azt hittem, már elmúlt. Meglepődtem, amikor mondta, hogy még lát vért. Még a papírvatta is véres lett a széken vizsgálat után. De nem akadályozta semmiben a dokit ez a dolog. Annyi, hogy amikor kolposzkóppal megnézett, előtte kitörölte, hogy lásson rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!