Ha szűz vagyok megvizsgál a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
úgynevezett szűzkacsával? 21 éves vagyok és ugye nem végbélen keresztül fog ?2018. máj. 26. 00:00
1/3 anonim válasza:
Nekem a végbélen keresztüli vizsgálat nem fájt annyira, mint mikor a szűzhártya-nyíláson át vették le a kenetet. A végbél akkorára tud tágulni, mint egy vastag széklet,biztos láttál már olyat :), a hártyán levő rés kisebb, bár egyénenként különbözik a mérete.
2/3 anonim válasza:
Szia! 21 évesen fog már szerintem rákszűrést csinálni, azt meg kacsával lehet. Nem minden orvosnál van kifejezetten szűzkacsa, de a legkisebb is kb akkora. Annyiban fog változni, hogy remélhetőleg sokkal óvatosabban vizsgál majd, és csak egy ujjal. Valószínű ha mondod neki hogy először vagy mindent elmond mit miért csinál.
3/3 anonim válasza:
De miért szeretnél nőgyógyászhoz menni, ha szűz vagy? Ha nincs konkrét panasz, elég az első együttlét után menni. Ha meg van, akkor elég a panasszal foglalkozni, mármint ha mondjuk hüvelygomba, akkor felírja a gombaölőt, szerintem kérheted, hogy ne vizsgáljon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!