A nőgyógyász honnan állapítja meg hogy nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, megvizsgál és látja a szűzhártyámat, de sokaktol hallottam hogy ránézésre is meg tudja mondani, de miből látja?! Nagyon fontos! 😥2018. máj. 17. 23:41
1/6 anonim válasza:
Ilyet nem hallottam még. Inkább az ellenkezőjét: hanyag volt, nem is érdekelte, nem foglalkozott vele, aztán szűz lányoknak jó nagy traumát okozott a fantasztikus vizsgálatával.
2/6 anonim válasza:
Ha aztmondod szűz vagy, akkor végbélnyíláson át vizsgál.
3/6 anonim válasza:
Második jól monjda
Első komolyabb nőgyógyászati vizsgálatomkor elmondtam hogy szűz vagyok még és végbélen keresztül vizsgált meg.
Máron már ultrahanggal és géppel vizsgálnak hiszen élek nemi életet.
4/6 anonim válasza:
Nem, ránézésre nem állapítja meg a szüzességet, ez mese.
Megkérdezi, hogy volt-e már, van-e nemi kapcsolatod.
5/6 anonim válasza:
Igen, megkérdezi, volt e aktus. Ha azt mondod nem, nem fog erősködni, még ha óvatosan vizsgàl is, hiszen nem mindig elkerülhető, nálam szűzként csináltak citológiát és hüvelyi ultrahangot+vizsgálatot, mert a probléma megindolokolta, ebből gondolom, hoghxa pl nem szeretnéd a végbeles vizsgálatot, kérheted a hüvelyit. Egyébként ha már vizsgál, nem a szűzhártya meglétéből, hanem adott esetben a hüvelyfal tágasságábóp jobban lehet következtetni arra, hogy ki milyen gyakran él nemi életet. Nem tudom miért mondogatja mindeki hogy a szűzhártyábóp megmondja...nyilván ha látszik hogy érintetlen akkor igen, de nekem is réges rég elszakadt mikor orvosnál voltam...
6/6 anonim válasza:
Ránézésre akkor tudja megállapítani, ha még nem használtál tampont. Egyébként szólni kell a vizsgálat előtt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!