Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pár hasznos tanácsra lenne...

Pár hasznos tanácsra lenne szükségem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves lány vagyok, és ma reggel jött meg először. Édesapámmal és bátyámmal élek. Reggel felhívtam a mamámat és elmondtam neki. Volt itthon betét még egyszer ő vette nekem, hogy legyen nálam. Azt mondta a telefonban

, hogy ha fáj a hasam szedjek be Algopirint (nem tudom h kell írni). És, hogy cserélgessem a betétet, és ha valami van hívjam fel vagy menjek el hozzá. De nekem ennyi nem elég. Félek, senkitől nem tudok semmit megkérdezni. Nem tudom mikor van baj, vagy valami. Mikor kell cserélni a betétet, félek, hogy éjjel majd olyan lesz a lepedőm meg a pizsamám, mert nagyon vérzek:( A barátnőmnek még nem jött meg, így tőle sem tudok tanácsot kérni. Minél több dolgot szeretnék megtudni. Segítsetek kérlek! Köszönöm!

2010. jún. 21. 13:22
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Hogy vagy? Szóltal apudnak?
2010. jún. 22. 18:02
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, jól vagyok. Meg volt az első éjszaka:) Éjjel 2szer is felkeltem, mégis átáztam kicsit :( De nem vészes, az ágy nem lett olyan, csak a lepedő, az is csak kicsit. Apukámnak a bátyám mondta el, és utána odajött hozzám és mondta, hogyha bármi van, nyugodtan szóljak neki, ne szégyelljem. Ma elmentünk vásárolni, kicsit kínos volt nekem, hogy ott egyedül válogatom a betéteket, de végülis "túl éltem". Vettem egy ilyen dupla alwais csomagot, egy libresse-t meg egy Naturellat, egy doboz mini tampont és egy doboz tisztasági betétet, így egy ideig nem kell vennem, így nagy bevásárláskor jobb, mint egyedül elmenni boltba és csak ilyeneket venni.
2010. jún. 22. 20:17
 23/24 A kérdező kommentje:
De fájdalmaim továbbra sincsenek. Ma már hasmenésem sem volt szerencsére:)
2010. jún. 22. 20:19
 24/24 anonim ***** válasza:
Na, szegény apád... fújhatja a fizetését :)))) Jól bevásároltál. Én is így szoktam, a férjem mindig kuncog rajtam:)
2010. jún. 22. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!