Mit kell mondjak a nőgyógyásznak? Hazudjak hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Lehet megyek vizsgalatra mert nagyon sok menstruaciom van..
Negyszer szeretkeztem a baratommal az utolso kb 2 hete volt
Ha azt hazudom hogy meg szuz vagyok elfogja hinni annak ellenere hogy nincs mar szuzhartyam?
Segitsetek anya se tudja!!!
2018. aug. 11. 14:00
1/7 anonim válasza:
Pont leszarja, hogy szűz vagy-e még. Csak a vizsgálat szempontjából érdekli, mert egy szűz lánynál nem tud minden eszközt használni. Felesleges hazudni. Anyukádnak meg úgysem mond semmit, köti a titok tartartás, a szülőnek nem is kell bent lennie a vizsgálatnál.
3/7 A kérdező kommentje:
De elfogja hinni vajon ha azt hazudom hogy meg szuz vagyok?
2018. aug. 11. 14:05
4/7 anonim válasza:
Nem, nem fogja elhinni. Ne akard becsapni, mert ciki hazudni. Miért kéne hazudgálnod..?
5/7 anonim válasza:
A doktor bácsi is tudja, hogy a mai lányok mind kvák.
6/7 anonim válasza:
Ha nem mondasz neki igazat nem fogja megkérdőjelezni, nem az a dolga, de a saját érdekedben mondd el neki mi van. Hidd el nem érdekli, csak annyiban hogy milyen vizsgálatokat végezhet el, milye eszközökkel. Anyukádnak meg nem fog semmit sem mondani...Orvosnak meg soha ne hazudj, tökmindegy milyen orvos, neki mindig az igazat.
7/7 anonim válasza:
Ha szexelni nagylány vagy, akkor vállald is érte a felelősséget! Ne hazudj az orvosnak! Nem fogja elemondani az anyukádnak, mert köti a titoktartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!