Ha azt hazudom a nőgyógyásznak hogy még szűz vagyok akkor elhiszi és nem derül ki? :|
Szerinted?
Egy nőgyógyász, azért nőgyógyász, mert ennél sokkal kevésbé egyértelmű dolgokat is észrevesz.
Nem foglalkozik ilyenekkel
Nem is az a dolga
Attól függ milyen gonddal mész oda.
Ha pl. menstruáció miatt, akkor legtöbbször elég csak egy ultrahangos vizsgálat, és nem néz meg belülről.
Szerintem ilyenekkel tényleg nem foglalkozik a doki
Azt nézi, hogy beteg vagy-e, tudna-e valahogy segíteni
és ebből a szempontból teljesen lényegtelen, hogy
valaki szűz vagy nem szűz -
Nem érdemes menned csak azért a nődokihoz, hogy ilyen baromságot kipróbálj, hogy észrevenné-e
Ha nincs panaszod ne menj oda, csak feltartod a munkájában
Természetesen észreveszi. A nem szüzeknek a hüvelye tágabb, és a szűzhártyájuk át van szakadva. Egyértelmű jelek. Ha mikroszkópos vizsgálatra kerül a sor, akár még néhány napos töredezett spermiumokat is észrevesz.
Azonban én se értem soha, hogy ha valaki elég felnőtt ahhoz, hogy szexeljen, akkor miért nem elég felnőtt ahhoz, hogy kihúzza magát, és bevállalja, hogy szexuális életet él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!