Ha a nögyógyásznak azt mondom hogy nem vagyok szűz, de közben még is, akkor az a vizsgélat közben kiderül?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 20:51
1/11 anonim válasza:
A nőgyógyász ránézésre megmondja, hogy szűz vagy-e vagy sem. Mármint nem az arcodra való nézésből, hanem amikor már fent fekszel a vizsgálóasztalon, deréktól levele pucéran, széttett lábakkal.
2/11 anonim válasza:
Már miért mondanád azt, hogy nem vagy, ha az vagy??? Orvossal őszintén szokás beszélni, különben minek megy az ember hozzá?
Mellesleg ha valaki szemre meg tudja mondani, akkor az ő lesz.
3/11 anonim válasza:
ez kb. olyan mintha azt mondanád neki, hogy neked nincs puncid.
4/11 anonim válasza:
Igen, kiderül, mint ahogy előttem is írták.
5/11 A kérdező kommentje:
és csak akkor kacséz+ha már nem vagy szűz? Vizsgálat közben felnyúl abbol is megtudja hogy esetleg hazudtam??
2010. jan. 13. 21:03
6/11 anonim válasza:
Mondom ránézésre, ezen mit nem értesz? Nem fog felnyúlni, vagy megkacsázni, csak ha nagyon muszáj.
Ha arra vagy kíváncsi, akkor igen, szűz lányokon is lehet citológiát csinálni, tőlük is lehet kenetet venni, akkor az orvos jóval óvatosabban jár el, hogy ne sértse fel a szűzhártyát.
7/11 anonim válasza:
Megtudja.
Kacsázni akkor kacsáz,ha már nem vagy szűz.
Szűzeket végbélen át vizsgál:))
8/11 anonim válasza:
Igen, valóban végbélen át, de a rákszűrést azt nyilván hüvelyen keresztül végzi, csak már mint mondtam sokkal óvatosabban.
9/11 A kérdező kommentje:
:) jójójójó! Értem. csak kiváncsi voltam mit ír itt a nép!
2010. jan. 13. 21:12
10/11 anonim válasza:
nemigaz, szűzeket is hüvelyen keresztül vizsgálnak. a szűzhártya nemegy komplett hártya, azon van/vannak már eleve is lyukak. egy újjal, vagy szűzkacsával simán megszoktak vizsgálni szüzeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!