Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehet az hogy előre...

Hogy lehet az hogy előre szóltam a nőgyógyásznak hogy még szűz vagyok, mégis fájt a vizsgálat és vizsgálat után nagyon véreztem? Kolposzkópos vizsgálat volt + kacsa

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 16:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hát akkor biológiailag már nem vagy szűz ezek szerint...
2012. jún. 25. 16:23
 2/15 A kérdező kommentje:
én is egyből ezt kérdeztem az orvostól de azt mondta hogy nem a szűzhártyám szakadt át. remélem :S
2012. jún. 25. 16:25
 3/15 anonim ***** válasza:
Bunkó volt az orvos.
2012. jún. 25. 16:37
 4/15 A kérdező kommentje:
akkor végül is én már nem vagyok szűz? :S
2012. jún. 25. 16:42
 5/15 anonim ***** válasza:
szar a doki...de szűz vagy
2012. jún. 25. 18:04
 6/15 anonim ***** válasza:

A szüzesség nem ezen múlik. :)

Az magától is elszakad néha, vagy a tampontól. Szóval ne ettől tekintsd magad szűznek vagy nem szűznek.

Viszont milyen orvosnál voltál? Oda ne menj vissza többet, keress egy magánorvost, aki meg is magyarázza a dolgokat. Ha megmondod a lakóhelyed, tudunk ajánlani is.

2012. jún. 25. 18:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Többet ne menj ehhez az orvoshoz. De bunkó! Szűz lányokkal nagyon óvatosak és ha csak nem muszáj, kacsát élből nem használnak!
2012. jún. 26. 10:45
 8/15 A kérdező kommentje:
azóta iszonyúan rosszul érzem magam, csak erre tudok gondolni, van hogy sírok is,állandóan rossz kedvem van.
2012. jún. 26. 19:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Az első tapasztalat sajnos nagyon befolyásolja azt, hogy hogyan fogsz hozzáállni a későbbiekben ehhez a témához, de nyugodj meg, nem minden orvos ilyen... Én saját tapasztalatból mondom, hogy jobb magánrendelésre menni, mert ott 100x rendesebbek. Illetve vannak nagyon lelkiismeretesek és kevésbé "türelmesek", sajnos te az utóbbit fogtad ki. Én is az elsőnél így jártam és nálam kb. ugyanez volt, csak nem viselt meg ennyire, mert anyukámmal meg tudtam beszélni a dolgokat. Te is meg tudnád beszélni anyukáddal? Amúgy ha pesti vagy esetleg, akkor szívesen ajánlok olyan dokit, aki rendes, megbízható.
2012. jún. 27. 11:06
 10/15 anonim ***** válasza:
És ne félj, mert attól hogy esetleg átszakadt, még szűz vagy. A szüzesség nem szűzhártya kérdése
2012. jún. 27. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!