Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehet az hogy előre...

Hogy lehet az hogy előre szóltam a nőgyógyásznak hogy még szűz vagyok, mégis fájt a vizsgálat és vizsgálat után nagyon véreztem? Kolposzkópos vizsgálat volt + kacsa

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 16:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

tudom hogy nem attól függ a szüzesség mert bármi mástól pl sporttól,tampontól is átszakadhat mégis hogy a sokat gondolkodom ezen akkor bepánikolok meg rám-tőr a sírógörcs.

Nem pesti vagyok.

2012. jún. 27. 18:44
 12/15 anonim ***** válasza:

1. Jó volna, ha ezt a dokit erősen hanyagolnád a jövőben. Keress helyette mást!

2. Ha a sírás és a pánik semmiféle önnyugtatásra vagy mások nyugtatására nem enyhül egy-két napon max. egy héten belül, ha esetleg éjjenete rémálmaid vannak, vagy nehezen alszol el, este félsz a sötétben stb., akkor jó volna, ha még most, minél előbb elmennél egy pszichiáterhez, aki ezt a számodra taumatizáló eseményt fel tudja oldani pár alkalmas beszélgetéssel - mielőtt egy hatalmas fóbiát gyártanál belőle és tönkretennéd a jövőbeli szexuális életed is, meg a nődokikhoz való hozzáállásodat is.

2012. jún. 28. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami veled történt. Vannak nagyon rendes orvosok is, sajnos Te elsőre nem ilyent fogtál ki.

Az azért nagyon érdekelne, hogy mitől is véreztél a vizsgálat után, ha nem a szűzhártya miatt. Én már 40 felett vagyok, jó párszor vizsgáltak, de utána soha nem véreztem.

2012. jún. 28. 21:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Talán a kolposzkópos vizsgálatot nem kellett volna elvégezni -
2014. szept. 11. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:

A kolposzkóppal a méhnyakat szokták megnézni-

Ha nem élsz nemi életet, minek azt vizsgálgatni egyáltalán

2014. szept. 11. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!