Hogy lehet az hogy előre szóltam a nőgyógyásznak hogy még szűz vagyok, mégis fájt a vizsgálat és vizsgálat után nagyon véreztem? Kolposzkópos vizsgálat volt + kacsa
tudom hogy nem attól függ a szüzesség mert bármi mástól pl sporttól,tampontól is átszakadhat mégis hogy a sokat gondolkodom ezen akkor bepánikolok meg rám-tőr a sírógörcs.
Nem pesti vagyok.
1. Jó volna, ha ezt a dokit erősen hanyagolnád a jövőben. Keress helyette mást!
2. Ha a sírás és a pánik semmiféle önnyugtatásra vagy mások nyugtatására nem enyhül egy-két napon max. egy héten belül, ha esetleg éjjenete rémálmaid vannak, vagy nehezen alszol el, este félsz a sötétben stb., akkor jó volna, ha még most, minél előbb elmennél egy pszichiáterhez, aki ezt a számodra taumatizáló eseményt fel tudja oldani pár alkalmas beszélgetéssel - mielőtt egy hatalmas fóbiát gyártanál belőle és tönkretennéd a jövőbeli szexuális életed is, meg a nődokikhoz való hozzáállásodat is.
Nagyon sajnálom ami veled történt. Vannak nagyon rendes orvosok is, sajnos Te elsőre nem ilyent fogtál ki.
Az azért nagyon érdekelne, hogy mitől is véreztél a vizsgálat után, ha nem a szűzhártya miatt. Én már 40 felett vagyok, jó párszor vizsgáltak, de utána soha nem véreztem.
A kolposzkóppal a méhnyakat szokták megnézni-
Ha nem élsz nemi életet, minek azt vizsgálgatni egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!