Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha azt hazudom a nőgyógyásznak...

Ha azt hazudom a nőgyógyásznak hogy még szűz vagyok akkor elhiszi és nem derül ki? :|

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 14:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom megnezni magamnak? Amugy feherfolyas miatt mennék...
2014. júl. 13. 17:51
 12/23 anonim ***** válasza:
De könyörgöm, akkor menj! Mi tart vissza? Komolyan a nőgyógyász előtt szégyelled azt, hogy nem vagy szűz??
2014. júl. 13. 17:57
 13/23 A kérdező kommentje:
15 vagyok..
2014. júl. 13. 17:59
 14/23 anonim ***** válasza:
41%

A fehérfolyás nem betegség, hanem természetes dolog.

Azt észre vesz sz orvos hogy nem vagy már szűz, de azt hogy ez most erős tornától, lovaglástól, vagy bármi mástól volt-e azt nem látja/tudja.

Ha esetleg azt szégelled, hogy masturbálsz, azt nem kell neki elárulnod, semmi köze hozzá, találj ki valamit, hogy megerőltető tornát végeztél az elmúlt időben, vagy valami mást.

2014. júl. 13. 18:00
 15/23 A kérdező kommentje:
A legyeg hogy ,15 vagyok ,megeroszakoltakes fenyegeto leveleket is kaptam hogy tartsam a szam...anyum el akar vinni bo feherfolyam miatt mert valami mehnyakrakrol beszelt,hogy nehogy az legyen majd belole...ebbol szeretnek kimaszni hogy senki se tudja hogy mar nem vagyok szuz,es a doki se modjon semmit anyumnak ! Segitenetek?
2014. júl. 13. 18:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Jajj kislány.... nagyon sajnállak.

Azt a disznót azért nem kellett volna futni hagyni.

Nem tudja az orvos, hogy mitől vesztetted el a szüzességed, lehet masturbálástól, megerőltetéstől is.

Mikor történt ez a szörnyűség? Nehogy valami fertőzést kapj attól a mocsoktól!

2014. júl. 13. 18:42
 17/23 anonim ***** válasza:
26%
blablabla, megerőszakoltak.... ez jó :D
2014. júl. 13. 18:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, akárhogy történt a szüzességed elvesztése, a nőgyógyász nem fogja közölni a szülőddel, hogy nem vagy szűz. Nem dolga, hogy a szülőket up-to-date tartsa azzal kapcsolatban, hogy a lányuk szűz-e vagy sem.
2014. júl. 13. 20:06
 19/23 A kérdező kommentje:
Es a szulo nem lessz bent a teremben ahol en is? ..Amugy nagyon szepen koszonom az ertelmes valaszokat :) sokat segitettetek mar ezzel is :)
2014. júl. 13. 20:33
 20/23 anonim ***** válasza:
37%

Nem lesz bent a teremben, dehogyis. Ha véletlenül úgy gondolná, hogy bejön veled, akkor bent, ahol az orvos is hallja, közöld vele jól érthetően, hogy nem szeretnéd ha ott lenne, mert szégyenlős vagy. Még ha erősködne is, az orvos ki fogja küldeni.

De egyébként 15 éves lányokkal alapból nem szokták megpróbálni a szülők, hogy bemenjenek. Nem vagy már kislány.

2014. júl. 13. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!