Vérzés nőgyógyászati vizsgálat után?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok. Életemben másodszor voltam nőgyógyászati vizsgálaton, hasi ultrahanggal és kézzel vizsgáltak. Az ujjal végzett vizsgálat nagyon fájt, nem tudtam közben ellazulni, és mikor hazaértem, akkor vettem észre, hogy egy kicsit vérzek. Ez normális? Az orvos azt mondta, hogy mindent rendben talált.2018. aug. 7. 22:05
1/6 anonim válasza:
Említetted a nőgyógyásznal hogy szűz vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, tud róla, az első alkalommal is ő vizsgált.
2018. aug. 7. 22:16
3/6 anonim válasza:
Nem ártana egy másik nőgyógyásznál megnézetni hogy valóban szűz vagy e még ezután a vizsgálat után.Mert ez valóban nem normális! Egyes kérdező voltam.
4/6 anonim válasza:
Átszakadt a szűzhártyád. Nem szoktak így vizsgálni szűz lányokat.
5/6 anonim válasza:
Normális a vérzés. Ne foglalkozz vele.
6/6 anonim válasza:
Sok nőnek van vizsgálat után vérzése,ez normális,akár pár napig,de 1 hétig is eltarthat.Ahonnan a kenetet veszi az orvos nagyon vékony a bőrrétegük és egyből vérzik is amint hozzá érnek.
Ami érdekes hogy sokan írták hogy amikor benyúl az orvos ujjal az a rész fáj nekik és nem az amikor kacsa segítségével sejtmintát vesz az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!