Első nőgyógyászati vizsgálat?
Figyelt kérdés
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy abba a lábtartóba, hogy kell feltenni a lábat?
A térd alatti részt kell bele támasztani, vagy a bokát?
Nem szeretnék beégni.
2018. jún. 27. 19:40
1/5 anonim válasza:
Tobbfele szek van. Valamelyiknel a labszaradat teszed oda, valamelyiknel csak a labfejedet kell. De az orvos ugyis megmondja, ha nem egyertelmu. Azt is mondani fogja ha lejjebb kell csusznod. Kismillioszor voltam mar nogyogyasznal, ketszer szultem is es mai napig mondjak mindig hogy csusszak lejjeb :D
Nyugi, nincs ebben semmi ciki ha nem pont ugy sikerul beulni ahogy kell.
2/5 anonim válasza:
Én is féltem hogy nem tudok rendesen beleülni de a doki segített és azt tényleg mindig mondják hogy csússz lejjebb:) nem nehéz ne félj tőle
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Csak akkor nyugszom meg, ha túl leszek rajta :)
2018. jún. 27. 19:57
4/5 anonim válasza:
én már többször voltam,de az én dokim is mondogatja,hogy csússzak lejjebb..:)
nem lesz vészes, ne félj:)
22/L
5/5 anonim válasza:
Én is milliószor voltam, mindig mondják hogyan üljek be, de fiatal vagyok csak betegség miatt rengeteget jártam/járok, de mindig segítene. De nekem pl leszállni nehezebb, néhány helyen olyan magas a szél, hogy ha lefele túl nagy lendülettel próbálok leszállni majd’ leesek az előtte lévő kis “fellépőről”. Ha ott vagy amúgy egyértelmű lesz, vagy a lábszáradat kell beletenni, vagy pedig csak a lábfejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!