Ha enyhülnek a nőgyógyászati jellegű tünetek, akkor is érdemes orvoshoz fordulni? Előfordult már veletek hasonló, mégis jól tettétek hogy orvoshoz mentetek?
Figyelt kérdés
Tünetek: erős menstruációs görcsök, enyhébb görcsök menszeszek között.
Ha enyhülnek a tünetek, akkor is szükséges orvoshoz fordulni?
2018. jún. 3. 15:32
1/6 anonim válasza:
Menzesz közötti görcsök nem normálisak, menj vissza mindenképp. Velem is ez volt, kaptam fogamzásgátlót, de csak enyhített, visszamentem, kaptam másikat, azzal már jó volt. A tüneteknek meg kell szűnnie, akkor vagy meggyógyítva. De ez csak akkor érvényes, ha nincs más pl ciszta, mióma a háttérben.
2/6 anonim válasza:
Előző vagyok, mert nem tüneti kezelést kell alkalmazmi, hanem a kiváltó okot megszüntetni, de ha valakinél csak szimplán a menstruáció fájdalmas az önmagában nem betegség, ha gyógyszert szedsz akkor művérzésed van, de annak sem kéne fájnia.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod . Milyen vizsgálatokra számíthatok?
2018. jún. 3. 16:46
4/6 anonim válasza:
Amire egy általános nőgyógyászati vizsgálaton. Hüvelyi ultrahang, kenetvétel. Voltál már eddig valamikor?
5/6 A kérdező kommentje:
Igen voltam - akkor is volt ultrahang vizsgálat
2018. jún. 3. 18:07
6/6 anonim válasza:
Hát akkor tovabbra is ultrahang, esetleg vérvétel hormonszint miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!