Nekem miért fáj a nőgyógyászati vizsgálat?
Figyelt kérdés
Gyakran olvasom itt hogy senkinek nem fáj... Ha nincs semmi betegségem, nekem akkor is fájdalmas...szűz már nem vagyok.2018. jún. 12. 16:30
1/14 anonim válasza:
Nekem is fáj, pedig nem vagyok szűz. Néha még az együttlét is, pedig jól felizgat a párom. Az orvosi vizsgálat előtt meg nincs ilyen, ezért fáj.
2/14 anonim válasza:
Vagy az orvos miatt vagy mégiscsak van valami gond.Hüvely vagy hólyaggyulladás vagy valami más.
3/14 anonim válasza:
melyik része fáj a vizsgálatnak?
4/14 anonim válasza:
Egyetlen egyszer fájt, amikor egy doki úgy gondolta, szívesen szülne velem, amíg ő ügyel, így nekiállt kézzel tágítgatni a méhszájamat... Ha normálisan vizsgál az orvos, az nem fájhat.
5/14 anonim válasza:
Lehet, hogy orvost kellene váltanod...
6/14 anonim válasza:
Van ilyen, sokaknak. Tök normális dolog. Egyszerűen nem lazulsz el egy pokoli kényelmetlen helyzetben. De ez normális!
Érzékeny típus vagy.
7/14 A kérdező kommentje:
Már amikor az ujját dugja be, az is fáj, a kacsával meg 10-es skálán 6-7 a fájdalom...
Több orvosnál is voltam már, és nem, tényleg nincs semmilyen gyulladásom, hiszen erre már orvosoknál is rákérdeztem hogy miért fáj...A válasz: Nem tudom...
2018. jún. 12. 17:33
9/14 A kérdező kommentje:
Utána olvastam és igen, valószínűleg ez lehet a probléma...
A szexet élvezem, de a behatolás pillanatában és még egy-két percig fájdalmas, bármennyire is vagyok ellazulva...
2018. jún. 12. 17:50
10/14 anonim válasza:
nekem ez akkor volt, mikor Nuvaringet használtam. egyszerűen nem tágultam, nem nedvesedtem, szörnyű volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!