Nőgyógyászati vizsgálat előtt szőrtelenítesz?
Igen én szőrtelenítek előtte. Igaz egyébként is szoktam, az első kommentelőhöz hasonlóan, kb hetente. Vagy mielőtt a barátommal találkozok.
23N
Csak a vizsgálat kedvéért nem. Minek? Nőgyógyász vagyok, de sosem tudtam megérteni, hogy miért ilyen kényszeres dolog ez a nők egy részénél. Elnézést, de mire a páciens felöltözik, már nem emlékszem hogy volt-e szőr vagy sem, mert annyira nem azt figyelem.
A kedvencem, mikor még elkezdenek szabadkozni is, hogy "jajj, ne haragudjon doktornő, nem volt időm leszedni". Hát hol érdekel engem, hogy hogy viseli a szőrzetét? Még szülni is jönnek be úgy nők, hogy kétségbeesetten sóhajtoznak, hogy "jajj, hát elfolyt a magzatvíz és már nem mertem nekiállni" meg "nem látom már a hasamtól rendesen, azért nem tökéletes mindenhol".
Higgye már el mindenki: nem érdekli az orvost.
20.03 Nőgyógyász vagy mi? Csak p_nát nem láttá még! :D
Mé hiszed hogy nőgyógyász vagy? Me úgy hínnak hogy Lukács? Luk-ács :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!