Mennyire gáz ha nőgyógyászati vizsgálat közben eltávozott belőlem egy kis bélgáz?
Mivel a hasad nyomkodta, ő nyomta ki b előled, biztosan megszokta már, gondolom másokkal is megesett ilyesmi. :-))
Nem is fog rá emlékezni szerintem amikor legközelebb mész.
Hát most nagyon nevetek. :D
Nyugi, ilyen mással is előfordul. Akarva akaratlanul is kicsusszanhat. Nekem előtte mindig kell és azon imádkozom a vizsgálat közben hogy "csak nehogy elfingjam magam". :D
Én múltkor fejbe rúgtam a térdemmel mert ahogy felnyúlt és összenyomta a hasam fájt és reflexből összecsuktam a lábam. Hát nem győztem bocsánatot kérni, de csak röhögött. :D
Nekem szerencsére még nem volt ilyen kellemetlenségem.
De amikor elkezdtem nőgyógyászhoz járni, az első alkalmak egyikén a nővérke kijött a zsúfolt váróba, és mondta a jelenlévőknek, hogy tanácsos elmenni wc-re vizsgálat előtt, "nehogy szemközt pisiljük az orvost"... Gondolom, nem ok nélkül mondta, biztos többekkel előfordult már, hogy a hirtelen nyomástól bepisiltek. Szóval ahhoz képest a te eseted nem vészes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!