Visszahívast kaptam rakszűresre a nogyogyaszattol! Kinek mik a tapasztalatok? Ketsegbe vagyok esve. Ki jart mar igy?
Az van a papirra irva, hogy a vizsgalattol szamitott 6 honapon belul mennyek ujjabb szurovizsgalatra.. Viszont 1 honap mulva adtak idopontot :@
Hivtam oket. Nem adtak tajekoztatast.. Az az egy nyugtat, hogy ha gond lenne akkor hamarabbi hataridot kaptam volna a vizsgalatra nem a hat honapot
milyen eredményed lett? ha ennyire zavar, menj el magándokihoz rákszűrésre.
nem tudom nálatok hogy működik, nálunk minden hétköznap 7-2ig van nőgyógyászati szakrendeles, érkezési sorrendben szolitanak. tehát itt elég hamar vissza lehet jutni. ettől függetlenül maganrendelesre mennék így.
Ilyen nincs amúgy, hogy csak visszahívást kapsz, leletet és magyarázatot nem...
Be kell menni személyesen a leletért (telefonon nem adhatnak tájékoztatást). Simán lehet, hogy csak nem sikerült levenni rendesen és értékelhetetlen a kenet. Ugyanis ha bármi eltérés van, akkor nem úgy tájékoztatnak, hogy majd 6 hónap múlva menj vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!