Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nice hajgyógyászattal kapcsola...

Nice hajgyógyászattal kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Járt már valaki a Nice hajgyógyászaton Kis Évánál?

Segített már valakinek? [link]

2018. febr. 15. 21:01
 1/1 anonim válasza:

Kuruzslás, felesleges pénzkidobás az egész. Sok sikertörténetet hallottam, ami hozzájuk köthető, így én is igénybe vettem a szolgáltatásaikat. 2x voltam, a második konzultáción egy másik hölgy fogadott (az elsőnél Éva, a másiknál Erika), teljesen mást mondott, mint az első. A vizsgálat (vagy nevezzük inkább kabarémutatványnak) szerint a szervezetem nem képes megemészteni a cukrot és a tejet. Elfogadtam a diétatervüket, vásároltam a termékeikből, de egy év alatt még jobban megritkult a hajam. Beláttam, hogy nem kerülhetem el a rendes és valószínűleg hosszú orvosi ellenőrzéseket. Első utam a fogorvoshoz vezetett, ahol kiderült, hogy góc van egy gyökérkezelt fogamban. A kezelés után újra kinőtt a hajam, mostanra már lófarkam van, de így is egy évig szenvedtem és vártam... Tehetségtelen, lusta nők gyülekezete a Nice hajgyógyászat, mindenkinek javaslom, hogy messziről kerülje el!

Egy fiatal férfi

2019. máj. 23. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!