Nagyon ciki ha átáztam és minden tiszta vér volt? Barátomnál aludtam tegnap és nagyon szégyenlem. Most mit gondol rolam?
Figyelt kérdés
17 vagyok2018. aug. 1. 22:30
1/7 anonim válasza:
Sajnál mint nőt. Legalább kimostad?
2/7 anonim válasza:
Talán azt gondolja, hogy egy teljesen normális, egészséges nő vagy, aki havonta menstruál...
Amúgy nem tudok olyan nőt, akivel ne fordult volna elő hasonló baleset...
3/7 A kérdező kommentje:
Igen kimostam mindent.
2018. aug. 1. 22:35
4/7 anonim válasza:
Most legalább megtudta milyen az, mikor egy nő menstruál. Biztos lesz még szemtanúja ilyen baleseteknek, jobb ha hozzászokik.
5/7 anonim válasza:
Ne agyalj ezen. Én is jártam már így. Sőt, volt olyan is, hogy szex végén tűnt fel, hogy megjött a menstruációm. Az sem volt egy guszta látvány. De egy normális pasi nem problémázik ezen, hiszen a menstruáció hozzátartozik a női léthez.
7/7 anonim válasza:
Ha nem egy kretén a srác, akkor nem hinném, h kellemetlenül kéne magad érezned. Mondjuk, ha kretén akkor sem, de akkor lehet, h azt érezteti majd veled. Előfordul az ilyesmi, egy kis vér nem a világvége. Egy ismerősöm pl úgy járt, h pukiznia kellett, csak épp ment vele egy kis barna lötyi is. Mondjuk ott legalább az ágy nem, csak a bugyija lett olyan, amivel mit lehet csinálni?! Kidobni?! És ha valaki észre veszi a kukában, és rá kérdez?! Elrakni a táskába?! Egy kis idő múlva az egész táska büdi lesz... Na ez szerintem sokkal kellemetlenebb szitu, mint átázni a mensitől. Amúgy tamponnal, vagy betéttel áztál át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!