Hát akkor leírom féltett titkom. Rendellenséggel születtem, tatámtól örökltem. A nagylábujjam melletti két lábujj össze van nôve. Télen, nyáron cipôben járok, hiszen szégyenlem. Standra is alig járok, sôt. Többi lent!?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok róla? Szerintetek csúnya, undoritó? barátom se látta még, a barátaim se tudják,kinevetnének.
SEGÍTSETEK!Ti mit szólnátok?16/L
2013. febr. 25. 21:55
1/5 anonim válasza:
Most nagyon zavar,mert tini vagy.
Később kinövöd..
De korrekciós műtéttel nem lehet szétválasztani?
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez közelről sem akkora probléma, hogy emiatt nyáron is cipőbe járj és kerüld a strandot.
Nem undorító, a barátaid sem nevetnének ki, max. esetleg poénkodnának rajta egyet, mert ők sem hinnék, hogy ez olyan komoly dolog, mint ahogy te gondolod.
3/5 anonim válasza:
Idegeneket nem igazán érdekel,mindenki tudja,h nem fertőz:) A barátaid egy ideig talán furcsállanák,de hozzászoknának.Hidd el: minden csoda 3 napig tart :)
Ha Te is úgy állsz hozzá,h elfogadod, akkor más is el fogja.
4/5 anonim válasza:
Nem ezen fog mulni nyugi egy kapcsolatod sem. Ha szeret valaki ennél nagyobb gonddal is el fog fogdani. Elhiszem hogy zavar valamennyire de nem szabad eköré alakítani az életedet. Van akinek meg több ujja van egyel mésincs semmi különös ebben. neked meg ilyen na bumm. Ennél angyobb bajod ne legyen. Próbáld meg feldolgozni. egy csúnya test vagy csúnya mell sokkal nagyobb prolémát okozhat. Bár az sem okoz normális kapcsolatban hidd el. (tapasztalat) Ja és ha igazán a barátaid akkor nem nevetnének ki. Ha meg igen nem a barátiad. Szerintem ha felvennél papucsot vagy elmennél egy strandra senki sem venné észre ha scak nem hivod fel rá a figyelmét. Nem szokták az emebrek egyás lábujjait koslatni hogy kinek milyen. max annyi hátrányod származhat belőle hogy nem lehetsz láb modell,d e gondolom meg elszel enélkül. Hidd el ez negyed akkora gond mint Te gondolod.
5/5 anonim válasza:
ha nem akarod megműteni csinálj rá valami vicces tetkót pl: ahol össze van nőve ott szaggatott vonal és a végén egy olló ha érted hogy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!