Peniszem balra gorbul, es kezeltetni kene, csak szegyenlem elmondani a szuleimnek mert ez olyan ciki! mit tegyek?
15 eves vagyok,es ugy 70 fokra gorbul a peniszem.
es tudom is hogy miert.Kicsi koromban sok ideig nem jott le peniszemrol a bor,egy este odaaltam es lehuztam felig,mert a a mak bal felen meg ott maradt a bor es ezert huz le balra,e miatt nem tudott noni egyenesen.
Biztos hogy 70 fokban görbül? Az nagyon nagy. Jóval nagyobb mint a derékszög, vagyis lényegében már visszafordul feléd.
Nem nagyobb városban laksz véletlenül? Mert akkor te is elmehetsz egyedül szakrendelésre, és így el se kell mondanod.
Amúgy ha elmondod nekik, szerintem először tuti azt fogják hinni, hogy csak kicsit görbe, azzal meg ugye nem kell foglalkozni.
Tanácsolom, hogy ha elmondod, akkor apukádnak mondd.
21 L
>...Azonban, ha nem vgy hajlandó válaszolni, ne is várj segítséget. (Csak akkor joggal merül fel a kérdés a fórumozókban, h. minek írtad ki egyáltalán ezt a kérdést/segélykérést, pláne ha közben nem teszel semmit a megoldás érdekében!? do.Ob)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!