Ciki betétet vennem? Ráadásul így?! (Több lennt)
Miért lenne gáz?! Minden nő magának veszi meg a legtöbb esetben. Bár nekem már vett apu is, és expasim is minden további nélkül, és nekik pasi létükre nem volt ciki, akkor nehogymár neked csaj létedre az legyen!
Szerintem lényegtelen, h veszel e hozzá tampont, vagy sem. Sokan használják mindkettőt könböző alkalmakhoz igazítva, így nem hinném, h bármi jelentőssége is lenne. Megveszed, mert kell, és ennyi. Ez egyáltalán nem ciki, egyáltalán. Viszont, ha Te annak tartod, akkor minél előbb kezdj el megbarátkozni a dologgal, mert az életed során még nagyon sokszor kell majd betétet/tampont vásárolnod, de ezeknél akár jóval kellemetlenebbeket is (pl terhességi teszt, hüvygomba krém ilyesmik).
Amúhy szerintem a Te esetedben az lenne sokkal inkább ciki, ha ilyen butaság miatt összevérzel valamit akár a ruhádat, akár az ágyadat, mert azt viszont már tutira nem fogod tudni megoldani úgy, h mások ne vegyék észre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!