Van nő a földön, aki a tamponok és intim tölcsérek világában mosható betétet használ? Ráadásul házi gyártásút? (link)
Ez csak szerintem gáz? Azért ez mégse bolti, és ha elázik? Képesek kimosogatni????
Igen. Én intimtölcsér mellé használom biztonságnak/gyengébb napokra tisztaságit helyettesítendő. (nem lehet normális eldobható tisztaságit kapni ami tapad rendesen/ nem ázik át) Ezekbe kell rakni (ha rendelsz, van benne) egy vékony vízálló fóliával laminált textil, ezért nem fog átázni.
Megjegyzés: a linkelt képen látható őszintén szólva nagyon kezdő, házi varrománynak tűnik, de a funkciót biztos ez is ellátja. Ha valaki nagyon belejön és van kedve maga készíteni/szép dekor textileket rakni rá, ilyen is lehet: (nem reklám/nem az enyém, én is csak találtam és szerintem szuperek)
Ő pl. egy csomónál plüss anyagú fedőréteget használ, ami egyrészt puha, másrészt könnyen is tisztítható. (úgy értem, hogy könnyebben kijön belőle a folt, mint mondjuk egy textilbugyiból. pedig az utóbbiból is kijön, minden nő járt már így, hogy rácsöppent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!