Hüvelygombát mennyire esélyes, hogy a partner okozza?
Figyelt kérdés
Nemrég lett új partnerem. Fogamzásgátlót szedek amúgy is, szóval gumit nem használunk. Egy hete szexeltünk először és tegnap óta viszketek és egyéb hüvelygombára utaló tüneteim vannak. Eddig még sose volt, lehet, hogy miatta van? Vagy ez független? Nőgyógyászhoz nem tudok menni, mert pár órája megjött.2018. júl. 22. 20:45
11/12 anonim válasza:
A 10-es vagyok:
ja, és még annyi, hogy én annak ellenére kaptam el, hogy óvszert használunk és nagyon figyelünk rá. Még ha a páromtól is van a gomba (ami meglehet), a gumi sajna nem segít, mert át tud terjedni kézről és szájról is. :( És pasiknál általában (de nem mindig) tünetmentes.
Akkor is el lehet még kapni, ha mondjuk a párod nem mos kezet szex előtt. (Vagy akár te sem.) Fel tudja borítani a hüvelyflórát alaposan, aminek következtében elszaporodnak az amúgy normálisan meglévő gombák.
Amint véget ér a menzeszed, menj dokihoz. Valszeg ő tud írni olcsóbb kúpot, de ha vény nélkül veszed, a Pevarylt vagy a Canestent (a 3 db-osat) ajánlom. Szerintem a Pevaryl jobb, mert nem csíp, plusz nem is folyik annyira a bugyira utána, mint a Canesten.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. júl. 23. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!